BMW i8 Roadster ще има два пъти по-голям пробег от настоящия i8

BMW i8 Roadster ще има два пъти по-голям пробег от настоящия i8
BMW i8 Roadster ще има два пъти по-голям пробег от настоящия i8
Anonim
Образ
Образ

На 2017 Los Angeles Auto Show, BMW ще представи втори модел на i8 Създаден около концептуалния i8 spyder, новият супер хибрид на открито ще носи името i8 RoadsterВ допълнение към пускането на пазара, BMW подготвя обиколка по света с ексклузивни VIP събития, където няколко модела, в допълнение към i8 Roadster, ще бъде представен.

Едно такова събитие се проведе миналия уикенд в Белгия и имаме някои интересни подробности относно новия i8 Roadster ще бъде представен заедно с нов цвят - Electric Copper- и ще има платнен покрив, който ще се сгъва в пространството, което обикновено се използва за пътниците отзад. Покривът може да се отвори за 14 секунди, до скорост от 60 км / ч.

Но най-интересният детайл относно новия i8 Roadster определено е увеличеният пробег. Очевидно хибридът с люк на ще има удвоен капацитет на батерията в сравнение с i8 Coupè, позволявайки по-дълъг обхват на използване на електрическия мотор. Снимките обаче този път не бяха споделени от BMW.

Образ
Образ

Нашите източници казват, че в допълнение към ревизирания пакет батерии, i8 Roadster също ще получи цялостно подобрение на шасито и мощност, която ще се движи около 400 hp,като се предполага, че информационно-развлекателната система (iDrive) също ще бъде модернизирана,предоставяйки по-широка гама от системи за подпомагане на водача.

Вероятно е да се очаква дебют на i8 Roadster няколко седмици преди шоуто, което ще позиционира евентуалното представяне в неопределен период от следващия октомври.

Популярна тема