BMW X3 на дисплея в 360° виртуална обиколка на Марс

BMW X3 на дисплея в 360° виртуална обиколка на Марс
BMW X3 на дисплея в 360° виртуална обиколка на Марс
Anonim
Образ

Нямаме търпение да се сдобием с първите тестови автомобили на новотоBMW X3, за да видим колко се е променило спрямо предшествениците си. Колата беше официално представена от германците преди известно време, но доставките все още не са започнали, по целия свят. Много клиенти вече са направили своите поръчки доста по-рано и за тях чакането трябва да е още по-лошо, тъй като не само дизайнът се промени междувременно, но и баварците обещаха многонови технологии.

Те също така в момента рекламират новия SUV и най-новите видеоклипове в Youtube наистина изглеждат от друг свят. По някаква причина някои мозъци в маркетинговия отдел са решили, че 360° виртуална обиколка на повърхността на планетата Марс е най-добрият избор за демонстриране на някои от новите функции на машината.Освен че показва как изглежда интериорът с камера, която ни отвежда във виртуална обиколка навсякъде, видеото също така подчертава как работи BMW Personal Co-Pilot (Lane Assistant, Crossing Warnings).

Образ

Това е важна новина, тъй като BMW заложи много на новата функция Personal Co-Pilot.X3ще бъде първият автомобил в автопарка на BMW, който ще го има, и става въпрос за приближаване до автономните функции от ниво 5, които представляват тази силно търсена цел, която всеки производител на автомобили има насочване към. бутане днес. Що се отнася до името й, системата възнамерява да предложи по-голяма свобода на „разсейване“на тези зад волана, като поеме водача.

Със системата Personal Co-Pilot, колата вечеможе не само да пътува по цялата магистрала в рамките на една и съща лента, но и да изпреварва с натискане на бутон. Видеото е доста обяснително, но е само виртуално творение и бихме искали да видим тази функция лично и да я изпробваме в реалния свят. Дотогава нека се насладим на изобразяването на Марс от BMW.

Популярна тема