BMW Серия 8 Кабриолет: Нови снимки и информация

BMW Серия 8 Кабриолет: Нови снимки и информация
BMW Серия 8 Кабриолет: Нови снимки и информация
Anonim
Образ
Образ

Очаква се да бъде представен в края на 2018 г., за пускане на пазара през пролетта на 2019 г., BMW Серия 8 кабриолет отново е представен. Както в предишните презентации, това също се основава на външния вид на скорошния BMW Series Concept, представен във Вила д'Есте ,с красив цвят и форма, които успяхме да видим благодарение на шпионски снимки на този модел през последните месециПодобно на своя вариант купе, Cabrio също има добре насочена цел: да се справи с обновения Mercedes S-Class Cabrio на пазара, чиято последна актуализация е беше представен преди няколко дни, точно преди официалното му представяне във Франкфурт. Това ще бъде луксозен Gran Turismo, високопроизводителен модел, който ще се фокусира върху лекотата на използване, благодарение на използването на най-големите технологични постижения на марката .

Както забелязахме от най-новите разработени прототипи, наблюдавани през последните месеци, 8 Series Cabriolet няма да се отклони твърде далеч от версията купе по отношение на дизайна. Неговата каросерия на практика ще бъде само адаптирана, без покрива на купето. Прототипите, които видяхме и успяхме да анализираме, се отличаваха само с платнен покрив, в противен случай те щяха да бъдат напълно идентични с този, открит на версията M8 Cabrio .

Що се отнася до техническите характеристики, те също ще бъдат идентични с тези на версията купе. Новият кабриолет също ще се радва на обхват, подобен на този на затворения вариант, с 6-, 8- и 12-цилиндрови компресорни двигатели и дори същата дизелова версия 840d .

Гамата ще се състои от две версии 840, бензинова и дизелова, първата от които ще бъде единствената налична със задвижване на задните колела вместо задвижване на всички колела xDrive, следвана от M850i и 860i версии, съответно с 8 и 12 цилиндъра. В допълнение гамата кабриолети от серия 8 ще включва спортната версия на M8 Convertible , със същия 4,4-литров туин-турбо V8 двигател като M8 купе, с поне 600 конски сили .

Препоръчано: