BMW Серия 8 Coup е готова за производство

Съдържание:

BMW Серия 8 Coup е готова за производство
BMW Серия 8 Coup е готова за производство
Anonim
Образ

Не е голяма тайна, че сме развълнувани от предстоящото пристигане наBMW Серия 8. Не само, че това е второто появяване на кола, която много фенове наистина държат, но концепцията, която е генерирала нейния дизайн, е наистина много, много красива. Концептуалната серия 8 е една от най-красивите от много дълго време и ни дава надежда за автомобилите BMW, които влизат в производство. Така че всяко представяне на производство на серия 8, базирано на тази концепция, е нещо, което ни интересува все повече.

Това ново представяне на Motor.es ни показва колко готова за серийно производство изглеждаSeries 8и как разчита до голяма степен на тази концепция.В действителност това не е нищо повече от концепцията с по-нормални двойни бъбречни решетки. Това не е лошо, тъй като се надявахмеBMWв крайна сметка да направи точно това със Серия 8.

В това изображениеКонцепцията на Серия 8изглежда има по-реалистично изглеждащи решетки и фарове. Всичко останало обаче изглежда е останало същото. И наистина изглежда дяволски добре. Ако Серия 8 в крайна сметка изглежда така, това може да бъде най-добре изглеждащото GT купе на пазара. Има всички правилни пропорции, хубава предна част и мускулести калници.

BMW Series 8 Concept в Pebble Beach

Все още няма какво да чуем кога ще видим8 Seriesна живо, тъй катоBMWвсе още не е обявило датата на излизане. Но пускането му предстои и ние правим всичко възможно да ограничим вълнението. Дори не са ни дали конкретна информация за двигателя, но не е трудно да се направи прогноза.Очакваме3,0-литров L6 турбо двигател в BMW 840i, битурбо V8в евентуалнияM850i ​​​​ и след товаBMW M8на пълна газ, където той може да има свой собствен чисто нов twin-turbo V8, доколкото знаем, не изглежда да издава шум като всяко BMW V8 в момента на пазара.

. Да се ​​надяваме, че BMW поддържа колата в производство възможно най-близо до тази концепция, защото, както се вижда от това представяне, ако случаят беше такъв, това щеше да е кола, която ще остави всички безмълвни.

Популярна тема