SPY: Откри BMW Серия 7 Restyling (2019) по време на тест

SPY: Откри BMW Серия 7 Restyling (2019) по време на тест
SPY: Откри BMW Серия 7 Restyling (2019) по време на тест
Anonim
Образ

В автомобилния свят рестартирането на средна възраст не е необичайно.

Обикновено в средата на жизнения цикъл на модела, автомобилните компании често дават на автомобилите нотка модерност, за да ги поддържат „свежи“дори срещу всякакви нови конкуренти. Може би чрез смяна на предните и задните фарове, евентуално добавяне на нова технология и може би няколко нови двигателя. През повечето време всичко това служи, за да поддържа автомобила интересен и интригуващ за клиентите. Понякога обаче това е необходима процедура, за да се даде нов живот на автомобила; За съжаление този път тази съдба сполетя BMW Серия 7.

НовиятBMW Серия 7 G11е добра кола. Технологичен, просторен, много луксозен и като цяло с добро представяне. Основният проблем е в състезателя с трилъчевата звезда.Mercedes-Benz S-Classе бомба, кола, която клиентите никога не спират да купуват, и честно казано, от двете коли, последната е най-добрата. За луксозен седан,S-Classе ненадминат. Той е стилен, богат и впечатляващ, с много технологии и безспорен лукс. Въпреки чеСерия 7е страхотна по свой собствен начин, тя просто не е толкова популярна като S-Class, поради което BMW трябва да даде нов живот на своя луксозен флагман.

За да направи това, баварската марка вече работи върху рестайлинг, или както BMW го нарича, LCI. Този LCI ще бъде много важен за BMW и Серия 7. Въпреки че Серия 7 е страхотна под бронята, нито екстериорът, нито интериорът ще се харесат на клиентите в индустрията.Разбира се, качеството на изработка е превъзходно, материалите са фантастични, а технологичният и футуристичен лукс. Но така или иначе, не изглежда толкова луксозен и вълнуващ, колкото S-класата, която току-що се преобрази и изглежда по-здрава от всякога.

Образ

Тази обновена серия 7 беше променена по време на предпроизводствени тестове, носейки тежък камуфлаж, фокусиран върху актуализираните области. Говореше се, че иманови фарове и задни светлини, както и нови предни решетки.Това всъщност бяха областите, които клиентите най-малко харесваха в сегмента.

Изглежда, че новата серия 7 също ще има някои нови вътрешни характеристики и дори нови технологии за автономно шофиране, които изглежда са предназначени да се борят с новотоAudi A8, до пускането, който ще бъде първият сериен автомобил в историята с ниво 3 на автономно управление.

BMW Серия 7има по-силна конкуренция от всякога, идваща предимно от Mercedes-Benz и скоро също отAudiВ резултат на това BMW наистина трябва да направи някои големи крачки с тази модернизация, ако иска да увеличи продажбите за сметка на немските конкуренти. И това изглежда като добро място за начало.

Популярна тема