Представяме ви новите станции за зареждане на електрически автомобили на Shell

Съдържание:

Представяме ви новите станции за зареждане на електрически автомобили на Shell
Представяме ви новите станции за зареждане на електрически автомобили на Shell
Anonim
Образ

Само въпрос на време еелектрическите станции за зарежданеда бъдат интегрирани с традиционните помпи за зареждане. Това е най-логично за петролните компании, ако искат да се включат в разрастващия се бизнес с електрически автомобили. Това ще увеличи възможностите за собствениците на електрически превозни средства. Shell е една от големите петролни компании, коитозапочват да добавят няколко станции за зареждане към своитебензиностанции, и една от първите беше забелязана наскоро в Англия.

Shell наскоро си партнирас Allego, за да започне изграждането на станции за зареждане на електрически превозни средства в Обединеното кралство и Холандия.Наскоро собственик наTesla Model S, Дейв Дейвис, забеляза една от тези станции на "традиционна" станция точно извън Лондон.

Образ

Каква е цената на презареждането на електрически автомобил

Марковата електрическа „помпа“за зареждане на Shell изглежда иматри различни опции за зареждане, за да позволи на повече видове превозни средства с различни изисквания за зареждане да използват тази станция. Дори и естетически, станцията всъщност прилича на истински бензинови помпи; умен маркетингов ход на Shell. Твърди се, че Shell е поставилаетикет с цена от £ 0,25 (€ 0,28) / kWh,, което изглежда като средна цена, що се отнася до Обединеното кралство. Смята се обаче, че Shell иска да повиши цената до £0,49/kWh, което е твърде високо.

Решението за дълго време за зареждане

Фактът, че компания като Shell е започнала да интегрира електрически станции за зареждане заедно със своите бензиностанции, е умно нещо.Не само ще позволи на Shell да остане голяма компания въпреки по-ниското търсене на гориво, но и ще проправи пътя за нов бизнес.Изглежда няма новини за бързи електрически зарядни станции като традиционния газ станции в краткосрочен план. Дотогава собствениците на електрически автомобили ще трябва да чакат дълго време, докато колата им се презареди. Има смисъл да се поставят места за хранене, спане и почивка в или близо до тези станции за зареждане, което може да бъде допълнителен бизнес за Shell и другите петролни компании. Като се има предвид, че Shell вече има 25 000 станции по целия свят, някои със сигурност са разположени в много добри райони. В бъдеще със сигурност ще видим и други станции като тази, също и от други компании.

Популярна тема