Системите за свързаност BMW ConnectedDrive печелят четири награди

Системите за свързаност BMW ConnectedDrive печелят четири награди
Системите за свързаност BMW ConnectedDrive печелят четири награди
Anonim
Образ

Свързването в автомобила привлича все повече и повече внимание от страна на производителите по целия свят, знаейки, че все повече и повече време се прекарва зад волана, все повече и повече в задръстване или дори на дълги пътувания.

BMWе една от онези компании, които се опитват да посрещнат клиентите си наполовина, също видя скорошното съобщение наAlexa (Amazon) на вземете своя инфотейнмънт от следващата година. Докато чакаха това да се случи, германците успяхада спечелят още 6 награди от немски списания,четири от тях за свързаност.

Информационно-развлекателна система и свързаност в моделитеBMW, които вече са налични днес, донесоха на марката победа в четири категории от общо единадесет вНаграда за свързаност на автомобили, организиран от Auto Motor und Sport и списание CHIP.Сред тези награди е „Свързан автомобил на годината“заBMW Серия 5Наред със свързаността обаче, дизайнът също е решаващ фактор за популярността на новите модели автомобили. Победата наBMW Серия 2 Coupe и Серия 4 Coupe / Series 4 Gran Coupeв конкурса Autonis Design Contest за 2017 г., организиран от "auto, motor und sport", е още едно доказателство за това как спортната елегантност, която характеризира най-новите модели, е очарователна за публиката.

Образ

Новата серия 5 спечеликатегорията „Свързани автомобили“на „Наградата за свързаност на автомобили“за 2017 г.с общо 35,4% от гласовете. Добавянето на нови функции към вече обширния списък отBMW Connected и BMW ConnectedDrive, поставя седана нови стандарти в свързаността. Иновации като"Информация за паркиране на улицата" услуга за търсене на паркинг,3D дистанционен изглед и сигнали за опасност, използващи комуникации от автомобил към автомобил, са всички е представен в новата серия 5.

Инфоразвлекателни и технологии за свързванеспечели BMW още три премииi в четвъртото издание на “Car Connectity Award”. Читателите на “CHIP” и “auto, motor und sport” гласуваха за sBMW Navigation System Professional(40,9% от гласовете) за свой фаворит. Най-новото поколение на навигационната система Professional предлага бързо време за реакция, по-бързо изчисляване на маршрута и по-реалистичен 3D графичен изглед в градските центрове.

Списъкът с опции, налични с навигационната система, включваWIFI гореща точка,с високоскоростен интернет, достъпен за до десет устройства. Тази опцияспечели категорията „Мултимедия / Развлечение“, с 28% от гласовете. И накрая, баварската система спечели и категорията "Устройства за управление и дисплеи", контролният дисплей с капацитивен сензорен екран спечели 23,7% от гласовете.

Популярна тема