ВИДЕО: L’ Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio чупи рекорда на Nurburgring SUV категория

Съдържание:

ВИДЕО: L’ Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio чупи рекорда на Nurburgring SUV категория
ВИДЕО: L’ Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio чупи рекорда на Nurburgring SUV категория
Anonim

Най-бързият SUV в света

Образ

Още преди дебюта си,Alfa Romeo Giulia Quadrifoglioнезабавно записарекордна обиколка на NurburgringLa Giulia Quadrifoglioсчупи рекорда за всички времена на тази песен, посветена на седани, рекорд, който тя все още държи. Изглежда обаче, че италианците не искат да оставят Giulia сама с рекорд на тази писта. Сега е ред наAlfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, новият SUV на групата FCA.

Stelvio Quadrifoglioтоку-що счупирекорда в категория SUV на Нюрбургринг, с невероятно време от 7:51:7.Докато това време от малко под осем минути може да не изглежда изумително за спортна кола, то със сигурност е за SUV. Stelvio има същия тонаж и тегло катоBMW X3, така че си представете кола с такъв размер, която прави спортни коли на най-трудната писта в света. Адски бързо е.

Образ

Под предния капак Stelvio Quadrifoglio крие същия2900cc twin-turbo V6 двигател, който притежаваGiulia.Това означава да кажем 510 конски сили и 600 nm въртящ моментЦялата тази ярост се управлява от8-степенна автоматична трансмисияи сепредава на всичките 4 колела Alfa декларира 0-100 за около 3,9 секунди, което е почти същото време като Giulia Quadrifoglio и оценката най-вероятно е вярна. Ако Giulia е по-лека, Stelvio компенсира със сцепление на всичките 4 колела; не е изненадващо, че е бърз, но колко е бърз.

Етовидео от обиколката на пистата, като доказателство за това, което е направил Stelvio. Впечатляващо е да видитеуправлението на това StelvioШасито изглежда много пъргаво и всъщност е същото като на Giulia, така че знаем, че е страхотно. Въпреки че не знаем какви гуми и спирачки е монтирал, предполагаме, че Alfa използва стокови варианти на колите. Така или иначе, впечатляващо пътуване, на което германците ще трябва да отговорят с предстоящотоBMW X3 M.

Изображение alt= "

Популярна тема