Mercedes не иска мегафабрики като тази на BMW

Mercedes не иска мегафабрики като тази на BMW
Mercedes не иска мегафабрики като тази на BMW
Anonim
Образ

Заводът в Спартанбург надмина Динголфинг- в Германия - катонай-големият завод на BMW в света, с повече от 450 000 произведени коли всяка година. Но съперникът от Щутгарт не иска да следва следите на BMW, като казва, че тези мегафабрики са твърде големи за управление.

Заводът на Mercedes вВанс, Алабама,вече е толкова голям, колкото трябва да бъде, казват главните изпълнителни директори, като вече е произвел 310 000 автомобила миналата година. Това го превърна в един от най-големите заводи на Mercedes заедно с Бремен, Ращат и Зинделфинген в Германия и Пекин в Китай.

Работниците на Vance ще продължат да произвеждат повече автомобили, тъй като някои инвестиции са насочени към отдела за логистика, който ще доставя готови комплекти до задгранични пазари, като Тайланд, Индонезия, Русия, Виетнам и Индия. Заводът на Vance е сред малкото, които ще произвеждат EQ линията електрически автомобили, както и батерии.

Образ

BMW Groupе инвестирала $8 милиарда взавода в Спартанбърги е произвела приблизително 3,9 милиона автомобила от откриването на 8 септември, 1994 г. „Между 2018 и 2021 г. ще инвестираме допълнителни 600 милиона долара в производствена инфраструктура за бъдещите модели на BMW X“, каза Харалд Крюгер.

Около 70% от превозните средства, произведени в Спартанбърг, се изнасят в повече от 140 страни по света.

Популярна тема