Bmw намига l’ погледнете всички’ Италия избира Pirelli

Bmw намига l’ погледнете всички’ Италия избира Pirelli
Bmw намига l’ погледнете всички’ Италия избира Pirelli
Anonim
Образ

Засега това са само шпионски изображения, но има детайли, които веднага впечатляват най-внимателните: в допълнение към линиите на прототипите на новите паяци на BMW, всъщност се отбелязва и оборудването на гумите, като изборът падна върху някои модели, предложени от Pirelli.

Липсват все по-малко наФранкфуртското автомобилно изложение, което започва на 12 септември, и следователно до окончателното разкриване на новатагама BMW за 2018, което трябва да добави поне четири нови стрели към богатия колчан на любимата ни къща. През последните седмици всъщност слуховете се умножиха и, както ще видим, също и изображенията, „откраднати“от последните тестове, проведени на пистатаNurbürgringот техниците на Баварска компания.

Шпионските снимки на BMWСамо една от шпионските снимки предизвика интереса на всички фенове, защото в центъра на изображението е мотокарът на този, който това ще бъде следващото поколение наBMW Серия 3, което се очаква да бъде пуснато на пазара едва през следващата година. Информацията, официално публикувана досега от Bavaria, обяснява, че за този модел структурата ще се основава на новата модулна платформаCLAR, докато външният вид е ясно вдъхновен от серията5

Какво да очакватеВинаги продължавайки с потвърдени новини, тогава колата ще бъде оборудвана с най-многомодерни технологии за подпомаганешофиране, и най-вероятно ще включва и полуавтоматична система за шофиране по магистрала. Обявената цел на BMW е да намали разликата с преките си конкурентиMercedes C-Class, Audi A4 и Jaguar XE, които революционизираха пазара и изместиха „старото поколение“на заден план.Баварски коли

Поглед към гумите. придружава още едно тестване на това BMW: за да бъдем точни, това егуми Pirelli от линията SnowcontrolНе точно най-новото, родено вфабриката в Милано, както може да се види и от страницатаeuroimportpneumatici.com, посветена на " на линията Pirelli ", но със сигурност един от най-"надеждните" продукти в италианския производител.

Подробности за стила. отпред и отзад нанова серия 3, с определено по-изразени и мускулести линии, докато вместо това страничният профил не изглежда твърде различен от текущата настройка, запазвайки вярата в традиционните характеристики наседаните със задно задвижване, със заден кокпит и дълъг преден капак (всъщност по-дълъг от модела, който познаваме).

Подобрете качествотоЩо се отнася до интериора, според слуховете, BMW е решило да се стреми към ясноподобрение на качеството, също за да придаде глътка свежест и модерност на покритията на модела, последно актуализиран през 2015 г. Малко конкретни новини задвигатели, но е лесно да си представим, че версиите ще бъдат налични. четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели, както и този с редови шест, точно както изглежда няма съмнение относно хибридните или plug-in хибридни модели.

Новата гама за 2018 г.Но не е сигурно, че новиятBmw 3 Series ще бъде представен на автомобилното изложение във Франкфурт.: въз основа на това, което беше възможно да се открие, има поне три други модела на стартовата площадка от къщата в Мюнхен, които ще създадат наистина интересна гама за всички фенове. В напреднал стадий на развитие имапаяк BMW Z5, който ще запълни полето, оставено празно от сбогом на Z4: направен заедно сToyota, той ще бъде оборудван с двигател отпред и задвижване на задните колела, с платнен покрив и компресорни 4 или 6 цилиндрови двигатели.

Пристигат макси SUV и купета.Другите автомобили, върху които работи групата, са голям SUV (вероятно нареченBMW X7), който трябва да си проправи път къмпазарите на Китай и Съединените щати, където7-местни SUVсе радват на голям успех, а Серията 8 скаросерия на купе или кабриолет, вече очаквана миналия май от официални презентации.

Популярна тема