BMW Group: нова модулна платформа за l& очаквайте скоро8217; електрификация на гамата

BMW Group: нова модулна платформа за l& очаквайте скоро8217; електрификация на гамата
BMW Group: нова модулна платформа за l& очаквайте скоро8217; електрификация на гамата
Anonim
BMW i3 94h - BMW Group

BMW Group: идва нова модулна платформа за електрификация на гамата, която ще бъде разширена за всяка марка на групата. СтратегияiNEXTе на път да започне

BMW Group: идва нова модулна платформа за електрификация на гамата, която ще бъде разширена за всяка марка на групата. Стратегията iNEXT е на път да започне. BMW Group следва своята успешна стратегия за електрификация. През следващото десетилетие промените ще бъдат много по-бързи и ще играят водеща роля в сектора на електрическата мобилност.Въпреки това, не всички пазари и сегменти ще се развиват с еднаква скорост и действителният резултат зависи от редица фактори, включително регулаторни изисквания, които днес са много трудни за прогнозиране. Ето защо, гъвкавостта и мащабируемостта в едно силно портфолио от електрифицирани превозни средства ще осигурят успеха на BMW Group.

„Една успешна стратегия за електрификация трябва да може да се справи с редица резултати, включително оптимистични и по-консервативни сценарии. Ако успеем в това, ще можем да съчетаем устойчивата мобилност с устойчивата рентабилност"

Николас Питър коментира.

BMW i като плацдарм за електрическия

BMW Group се утвърди на ранен етап като пионер на електрическата мобилност, когато се зае с проект i през 2007 г. Отвъд работата си по авангардна технология BMW i3, през последното десетилетие усилията бяха насочени към проектиране на гъвкави архитектури на превозни средства и разработване на модули за поместване на електрифицираното задвижване.

„Благодарение на този подход до средата на 2017 г. - по-малко от четири години след пускането на пазара на BMW i3 - нашата продуктова гама включва осем plug-in хибридни модела и планираме да доставим нашето 200 000-но превозно средство в хода на година."

каза Крюгер, главен изпълнителен директор на BMW Group.

BMW i NEXT, една крачка напред

Междувременно BMW Group навлезе във второто десетилетие от своя стратегически процес на електрификация и издига тази вълнуваща, устойчива мобилност до нови висоти. Стратегията за преследване на проекти със своите водещи технологии, като в същото време създава гъвкави архитектури на превозни средства, за да позволи безпроблемна интеграция на различни задвижвания, ще бъде лайтмотивът на марката.

В бъдеще, в допълнение към plug-in хибридната технология, напълно електрическата мобилност, захранвана от батерии, също ще бъде включена в марките на BMW Group, с редица ключови модели и свързани архитектури, в много гъвкав и мащабируем начин.Развитието на BMW iNEXT ще доведе до навлизане в серийно производство на ново поколение електрически модули и задвижващи системи.

Популярна тема