L’ Alfa Romeo и следващите проекти за анти BMW Серия 5

L’ Alfa Romeo и следващите проекти за анти BMW Серия 5
L’ Alfa Romeo и следващите проекти за анти BMW Серия 5
Anonim
Образ

В момента най-добрият конкурент на BMWСерия 3, поне по отношение на управлението и динамиката, еAlfa Romeo Giulia.Това е колата с най-голямо удоволствие от шофирането в своя клас и изглежда всеобщо обожавана от ентусиастите. Това е точно началото за това, което се отнася до Alfa, като се има предвид, че компанията планира да пусне още нови автомобили, базирани на шасито на Giulia. НовиятStelvio SUVе един от тях. След пускането на Giulia обаче Alfa започна да говори за друг седан, по-голям и по-луксозен, способен да се конкурира с5 Seriesна BMWТези проекти обаче изглежда са отложени до 2021 г.

Първоначално се смяташе, че италианският производител ще дебютира със серия 5 конкурент през 2018 г., което щеше да е навременна версия, като се има предвид, че новата5 сериябеше пусната през 2017 г. Но това не изглежда вероятно да се случи, като се има предвид, че както съобщава Automotive News, най-големият седан на Alfa няма да види бял свят до няколко години. Което е разочароващо, като се има предвид, че имаше големи надежди да видим какво може да предложи Alfa в този сектор, особено като се има предвид колко добра се оказа Giulia.

Не се притеснявайте обаче, италианците все още имат планове да пуснат нова кола през следващата година. Всъщност може да е нещо още по-вълнуващо. Според Auto News,Alfa Romeo ще пусне на пазара изцяло ново средноразмерно купе през 2018 г., което вероятно ще стане конкурент на BMW Серия 4.Все още обаче няма официална информация за това купе. Така че не знаем името му, какъв двигател ще има или какъв ще бъде външният му вид. Въпреки че не би трябвало да е трудно да се отгатне.

Образ

Тованово Alfa Romeo Coupèнай-вероятноще се базира на същото шаси като Giuliaи може да се нарича Giulia Coupè. Така че очаквайте да има същия стил като Giulia, само че се предлага в по-секси каросерия с две врати. Най-вероятно ще приеме същия двигател като Giulia, така че очаквайте 2,0-литров четирицилиндров турбо в стандартната версия и 510 к.с. V6 biturbo за варианта Quadrifoglio.

Жалко, че не можем да хвърлим поглед към конкурент от Серия 5 от Alfa Romeo, но да си представим хубаво купе най-вероятно ще бъде повече от достатъчно.

Популярна тема