Видео: BMW разкрива забавни нови реклами, рекламиращи гарантирано използвани автомобили

Видео: BMW разкрива забавни нови реклами, рекламиращи гарантирано използвани автомобили
Видео: BMW разкрива забавни нови реклами, рекламиращи гарантирано използвани автомобили
Anonim
Образ

BMW и MINIнаскоро обявиха промяна в свояамерикански маркетинг екип,и промяната беше забелязана веднага - новите реклами, които излезе, след като съобщението внесе глътка свеж въздух в начина, по който германците рекламират бизнеса си. От забавнатареклама на BMW M2и рекламата на BMW M4 до скорошната реклама на употребявани автомобили с гаранция, нещата изглежда вървят добре.

Последнитедве реклами, гледани по телевизията в САЩса насочени към клиенти, търсещи сертифицирани употребявани автомобили. Пазарът на тези превозни средства в момента се разраства, тъй като все повече и повече американци искат да имат най-доброто съотношение цена-качество и като се има предвид стойността, която колата губи след като я кара няколко километра, сертифицираните употребявани автомобили са много интересни за тези, които винаги пазят око на цената.

Образ

И дветерекламиимат една и съща основна идея: никога няма да искате да спрете да шофирате, след като имате сертифицирано употребявано превозно средство. Разбира се, ние вече прекарваме твърде много време зад волана, използвайки колата дори и за най-малките денивелации, но идеята зад тези реклами е малко по-проста, а именно, че вашата нова кола ще бъде толкова забавна за шофиране, че ще никога не искам да спирам, нищо повече и нищо по-малко. И както се вижда в сладките реклами,купувачите на сертифицирани употребявани автомобили BMW са толкова щастливи, че никога не излизат от автомобила синито когато правят романтична разходка по плажа с приятелката си, нито когато вие сте треньор, който гледа играта на собствения ви футболен отбор.

Ето хубавите американски места:

Популярна тема