BMW говори за следващото черно-бяло лого за луксозните версии на марката

BMW говори за следващото черно-бяло лого за луксозните версии на марката
BMW говори за следващото черно-бяло лого за луксозните версии на марката
Anonim
Образ

Миналия месец​​BMWобяви създаването на новапродуктова категория, която се фокусира върху предлагането на своите клиенти на най-добрия лукс Заедно с предстоящи модели, подготвени за това,BMW разработи нов сектор за своителуксозни автомобили, които ще бъдат позиционирани в специална продуктова категория, посветена на най-ексклузивните членове. Предстоящите BMW 8 Series, BMW X7, BMW i8и също така наскоро представениятi8 Roadsterще се присъединят къмBMW 7 Seriesв тази марка, значително разширявайки луксозния сегмент на марката.

Идентичността наелитните модели на BMWсъщо е отразена в новото лого, което съчетава черно-белите версии на кръглото лого, използвано преди 100 години, към името на компанията“Bayerische Motoren Werke”изписано изцяло.Превозните средства ще бъдат идентифицирани по-просто като 7, 8 и X7.

„Имаме силна 100-годишна история и смятаме, че това е нещо, с което да се гордеем“, казаХилдегард Вортман, старши вицепрезидент на марката BMW. „Това е нова, по-ангажираща, по-вълнуваща визуална идентичност.“

Wortmann казва, че новото позициониране и новото лого са по-модерен подход, цитирайки тактика, често използвана в света на модата, където имената на марките се вмъкват изцяло в по-луксозните линии и се използват инициали. достъпни модели.

Образ

Новата луксозна марка ще се използва само в комуникационни дейности за производителите на автомобили. Вместо това ни беше казано, че дилърите няма да трябва да актуализират своите марки или символи на обекта.

Купувачите на тези BMW от най-висок клас почти сигурно ще получат VIP отношение от техните представителства, включително услуги за взимане и връщане, или предоставяне на клиентите на възможност за достъп до елитни модели в ограничени ситуации.

Популярна тема