Шпионски снимки на новото BMW X4 G02 2018

Шпионски снимки на новото BMW X4 G02 2018
Шпионски снимки на новото BMW X4 G02 2018
Anonim
Образ
Образ

Второто поколение на BMX X4 G02 току-що беше открито и напълно разкрито на територията на САЩ. „Папарацо“от Южна Каролина, да, той мина, като успя да ни даде ранен поглед върху дизайна на новия X4Тези снимки са нещо необичайно, като се има предвид, че прототипът не включва всякакъв вид камуфлаж и е на открито дори преди всякакъв вид официална комуникация.

Предният край на X4 G02 е ясно вдъхновен от наскоро представеното BMW X3 , с по-тънки фарове, по-мощна „муцуна“и внушителна двойна поясница.модел M Performance ,, както и големите въздухозаборници, завършени от хроматична лента, която минава хоризонтално през предната част.

Най-радикалната промяна в дизайна на това X4 може да се види отстрани и отзад. новото X4 има по-стръмна линия на покрива от предишното поколение , подчертавайки собствените си линии от купето, докато отзад вече има тънки оптични групи, които сякаш обвиват цялото тяло на автомобила. Някои може да възразят обаче, че дизайнът на задните светлини е взел пример от дизайна на Mercedes-Benz GLC-Coupe

Образ
Образ

Що се отнася до двигателите, BMW X4 ще има много подобен избор на този, предлаган за X3. Така че очаквайте 4-цилиндров сред стандартните опции, 6-цилиндров дизел за M Performance, а също и опция за плъгин хибрид - X4 M40dНовият високоефективен дизелов двигател трябва да осигури малко повече над 300 конски сили благодарение на новия 6-цилиндров четиритурбо.

Препоръчано: