Рестайлинг на BMW Серия 7 въз основа на изображенията на X7

Рестайлинг на BMW Серия 7 въз основа на изображенията на X7
Рестайлинг на BMW Серия 7 въз основа на изображенията на X7
Anonim
Образ

Вече не е тайна, чеBMWработи върху промяна в предната част на7 Series. Колата беше уловена в тестове около централата в Мюнхен ви Nurburgring, така че вече няма никакво съмнение.

Това, което обаче изненада хората, беше необичайното количество камуфлаж, който скриваше предната и задната част на колата. Обикновено рестайлингът се ограничава до няколко незначителни промени, но този път нещата изглеждат много по-сериозни.

Комбинирайте факта, чеBMW Серия 7,заедно сBMW Серия 8, BMW X7 и BMW i8ще бъдат част отсуперлуксозен подсекторотBMW гамаи можете да видите защо въображението може да започне да лети.Със сигурност всичко това може да доведе до нещо повече от обикновен рестайлинг, но докато не научим повече, няма причина да ни хрумват странни идеи. Arenderingобаче реши да се опита да създаде новото BMW Серия 7, използвайки стилистичните улики, оставени от концепцията наX7 iPerformance

Смела идея, започвайки с предницата, взета директно от X7 и вградена в каросерията на Серия 7, само с няколко незначителни подобрения. Подобна аргументация беше използвана отзад, задните светлини са подобни на това, което изглежда е открито приRestyling, или по-скоро новия модел BMW X4, който трябва да излезе през 2018 г.

Образ

Независимо от това,BMWръководителите ясно показаха на медиите, че въпреки чепо-големите решетки имат смисъл при SUV, намодели седаникупевместо това не трябва да преувеличаваме и наистина предпочитаме да „разширим“линиите повече, за да осигурим по-спортен дизайн.Въпреки това шансовете да видим кола като тази по нашите пътища са близки до нула, но вместо това сме много заинтересовани да видим реакциите ви, когато видите тези изображения, като гласувате и коментирате в анкетата във форума.

Популярна тема