L’ Канадската компания Magna се присъединява към партньорство с BMW за автономно шофиране

Съдържание:

L’ Канадската компания Magna се присъединява към партньорство с BMW за автономно шофиране
L’ Канадската компания Magna се присъединява към партньорство с BMW за автономно шофиране
Anonim
Образ

Споразумението BMW-FCA

Миналата седмицаBMW и FCA обявиха, че търсят производител на автомобили, който да се присъедини към тяхното партньорство за автономно шофиранеBMW iNext през 2021 г. беше необходимо да се намери трети партньор в рамките на годината "- каза Елман Фрикенщайн, старши вицепрезидент за автономно шофиране на BMW Group.BMW създаде това партньорство през 2016 г. с технологичните компании на Intel и Mobileye.Основните доставчици на Continental и Delphi Automotive се присъединиха тази година, последван през август отFCA

Днес партньорството се разширява с добавянето на най-големия производител на авточасти в Северна Америка- Magna International,дългосрочен партньор на BMW.Magna, със седалище в Аурора, Онтарио, каза, че ще помогне за персонализирането на определени от партньори изчислителни системи, за да ги направи подходящи за интеграция за различни производители на автомобили.

BMW, Intel и производителят на камери и софтуер с висока разделителна способност Mobileye- който беше придобит от Intel тази година на цена от 15 милиарда - търсят доставчици и кола производителите да си сътрудничат в технологията за автономно шофиране, за да намалят времето и особено разходите. Коалицията нарасна тази година благодарение наDelphi Automotive Plc и Continental AG,два от най-големите доставчици на автомобилни части в света.

„Радваме се да приветстваме Magna като следващата голяма индустрия, която ще подкрепи нашия подход към неексклузивна платформа“, каза Клаус Фройлих, член на борда на директорите на BMW.

По-рано тази годинаMagna International Inc сключи договор с BMWза производство на n

Образ

яйцаBMW Серия 5 хибридв завода си в Австрия. След първото поколение наBMW X3иMINI CountrymanиPaceman,BMW 5 Series G30вече е четвъртият автомобил на групата BMW, произведен от Magna Steyr в Грац. От 2003 г. австрийците вече са сглобили повече от 1,2 милиона автомобила за BMW.

Популярна тема