Две BMW i8 с много специално опаковане на автомобила

Две BMW i8 с много специално опаковане на автомобила
Две BMW i8 с много специално опаковане на автомобила
Anonim
Образ

Централата наBMW Prestige, намираща се в Ню Джърсиднес разкрива две специални превозни средства, базирани на същияBMW i8 plug-in хибрид.Един от тях включвапсихеделична обвивка, която непременно ще привлече много погледи и ще привлече вниманието, където и да отиде. Според собственика,Eddie Jones, този дизайн е напълно различен от всяка графична обвивка, защото цялата работа тук е извършена на ръка, както на покрива, така и отстрани.Дизайнът е 100% ръчно нарисуван, сканиран с висока разделителна способност и преобразуван във формат за печат от Jay Wraps.

„Това е любимото ми нещо в тази обвивка, тъй като всички „човешки несъвършенства“придават онази лична нотка, която не бихте получили от компютърен дизайн“, каза Джоунс.

Комбинацията от перлено лилаво - примесено с малко циан и златно - и произведението на изкуството се смесват наистина добре, създавайки кола, коятоедин ден вероятно ще видим сред арт колите на BMW.

ВторотоBMW i8, което може да се намери в тозишоурум BMW Prestige, е ексклузивниятi8 Protonic Frozen ЧерноТова BMW е базирано на матов лак, който в ежедневието може да бъде дори по-впечатляващ от силно полиран автомобил - и който в случай на врати тип "крило на чайка" като тези е още по-специален, като се има предвид, че вътрешните елементи на i8 вместо това са лъскави. Детайлите в Frozen Grey също са притъпени.

Образ

Това дава на товаBMW i8 Protonic Frozen Black Editionдвуцветен вид на матово и лъскаво черно, което заедно с класическите аеродинамични и футуристични форми на този i8 е сигурно да се хареса на много зрители..

При цена от 155 000 $ колата със сигурност не е много достъпна, но това е цената, която трябва да платите за ексклузивността на колата и за това да имате най-модерната кола на BMW.

Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема