BMW i8 вече може да бъде закупено за под € 67 000

Съдържание:

BMW i8 вече може да бъде закупено за под € 67 000
BMW i8 вече може да бъде закупено за под € 67 000
Anonim
Образ

Колко струва употребявано BMW i8

Бихте ли искали да притежавате хибриден суперавтомобил със средно разположен двигател за по-малко от €67 000? Е, може да е възможно сега или скоро. Очевидно сегашнитеBMW i8виждат значително обезценяване на стойността си, което прави i8 … можете ли да кажете … достъпен?

Ако не знаете,BMW i8 е супер кола, която монтира двигателя в центъра на колата, със седалки за пътниците, изградени изцяло от въглеродни влакна, и има хибридно захранване. По-конкретно, колата е оборудвана с1500cc трицилиндров турбо двигател, ограден от6-степенна автоматична скоростна кутияи an електрически мотор, който задвижва задните колела. Автомобилът също така е оборудванс електрически мотор на предната осза придаване на допълнителна тяга към предните колела, което позволява разпределение на въртящия момент към всичките 4 колела в реално време. Това прави захранването на автомобила поне толкова интересно, колкото и въглеродната структура.

Общата мощност възлиза на 354 конски сили, способни да ускоряват от 0 до 100 за 4 секундиВъпреки че това може да не е изненада в наши дни, колата е достатъчно бърза от забавление. Самото управление е добро, благодарение на олекотената конструкция и спортното окачване. Това е наистина уникално усещане заBMW, но това усещане не замества типичното усещане за спортна кола.

Образ

Всичко това обаче не е толкова впечатляващо, колкотовъншния вид на тази кола BMW i8 е неподражаем на улицатаМоже би има и други по-бързи суперколи, но това BMW е по-красиво от повечето от тях. Изглежда като превозно средство от бъдещето, превозно средство, което изглежда като взето направо от вселената наBlade RunnerТози невероятен външен вид, съчетан с отличителна конструкция, правиBMW i8по-специален и вълнуващ от всяка друга кола под € 67 000.

Така че възможността да купите превозно средство като това за толкова много прави тази кола изгодна сделка. Продължават да съществуват някои очевидни съмнения, като например надеждността на автомобила в дългосрочен план и дали е добра идея да закупите втора употреба. Фактът обаче остава, че на тази цена колата е истинско изкушение, тъй като за същата цена вместо суперкола можете да получите най-много добре оборудвана5 Series

Популярна тема