ШПИОНСКИ СНИМКИ: 2018 BMW Серия 2 Grand Tourer открит с камуфлаж отпред

Съдържание:

ШПИОНСКИ СНИМКИ: 2018 BMW Серия 2 Grand Tourer открит с камуфлаж отпред
ШПИОНСКИ СНИМКИ: 2018 BMW Серия 2 Grand Tourer открит с камуфлаж отпред
Anonim
Образ

Новините за бъдещото BMW Серия 2 Gran Tourer

BMW за цялото семействоскоро ще бъде звездата на красива козметична хирургия.

Пуристите на BMW получиха голям успех през 2014 г., когато 2 Series Active Tourer беше представена катопървата семейна кола на къщатаи в същото време p rimo миниван да носи синьо-бялотолого, произхождащо от баварския флаг. Година по-късно беше последван от още по-голямGrand Tourer версия, с по-дълго междуосие, за да позволи повече вътрешно пространство и да побере до седем души.

Въпреки че тези два моделабяха силно критикувани, BMW има продажби на своя страна, за да подкрепи двойката много мразени миниванове. Общо 102 188 единици са доставени през 2016 г., според данните, определени от JATO Dynamics.

Образ

Това, което можете да видите епо-големият Grand Tourer, който се тества в два различни режима, като единият от тях включва двойни ауспухи и по-големи алуминиеви джанти. Голямото количество камуфлаж, нанесен върху предната част на автомобила, показва, че зонатаще претърпи големи промени,, но не е сигурно, че докосванията не могат да бъдат от по-леко ниво. Решението на BMW да не прилага камуфлаж върху цялата кола ни дава възможност да проверимновите изцяло LED фаровес по-ъгловати ангелски очи.

Няма много какво да се каже за задната част на колата, тъй като и двата минивана имат камуфлаж само от долната страна на предницата. Задните светлини изглеждат почти идентични с настоящите, но очаквайте някои незначителни промени преди финалната версия.

Образ

Тези по-кратки жизнени цикли на автомобила показват, че BMW обича да прилага, в допълнение към екстериорните щрихи, същоподобрения в интериора, където iDrive инфоразвлекателна система ще бъде актуализиран. Други нови технологии за безопасност също могат да бъдат добавени, като се има предвид, че все пак това е семеен автомобил и безопасността е много важна за хората, които решат да инвестират в този сектор.

BMW също може да реши да ни покаженовите 2 Series Active Tourer и Gran Tourerдори преди края на годината, но в най-лошия случай ще трябва да изчакайтеавтомобилното изложение в Женевапрез март 2018 г.

Образ
Образ

Популярна тема