Рекордно време за модифицирано BMW M2 от Manhart на Nurburgring

Съдържание:

Рекордно време за модифицирано BMW M2 от Manhart на Nurburgring
Рекордно време за модифицирано BMW M2 от Manhart на Nurburgring
Anonim
Образ

По-малко от 8 минути

Знаем, чеBMW M2е наистина забавна кола. За много фенове този автомобил е наследил характера си от класическотоBMW M3като лек, пъргав и забавен автомобил. Миналата година тунерътManhartотпразнува своята 30-та годишнина, като даде на малката баварска ракета много конски сили, правейки я видимо по-мощна.Първата обработка на Manhart на M2 постигна само 450 конски сили с неговия 3000cc L6 двигател, но това не беше достатъчно и затова компанията избрабитурбо, взето директно от M4 увеличи до 630 конски сили, давайки живот наMH 630

Моделът се подготвяше миналата година, но Manhart решиха да уведомят света, че колата все още е жива с пътуване до любимата на публиката писта, Nurburgring Nordschleife. Тъй като видяхме конкретенпредпазен корпус със спортни седалки и петточкови колани,предполагаме, че са направени някои други промени.

Видеото беше качено на страницата на компанията в Youtube преди няколко дни и изглежда, че колата няма проблем да достигне шеметни скорости. За съжаление, нямаме официално време за обиколка, тъй като състезанието се проведе по време на нормална работа на пистата, което изискваше колата да спре в края на веригата. Това, което имаме вместо това, е междинно време,с изключително 7:35 сутринта.SchwedenkreuzИ очевидно колата все още имаше потенциал за по-високи скорости.

Въз основа на маршрут от точно една миля между два контролно-пропускателни пункта,MH 630 щеше да измине Nordschleife за по-малко от 8 минути, независимо от загубата на време, причинена от трафика на пистата. Разбира се, това време е само приблизително, но все пак би било много впечатляващо време за всяка кола.

Популярна тема