Представяне на BMW iNext, което трябва да излезе през 2021 г

Съдържание:

Представяне на BMW iNext, което трябва да излезе през 2021 г
Представяне на BMW iNext, което трябва да излезе през 2021 г
Anonim
Образ

BMW iNext ще има ниво 4 на автономно шофиране

Най-амбициозният проект на BMW е самоуправляващата се кола iNEXT.Според BMW,iNEXTще започне производство в Dingolfing през 2021 г. и това ще бъденякакъв електрически кросоувърДокато BMW казва, че ще бъде само „по-широко превозно средство“, някои вътрешни източници на BMW казват, че размерът и формата ще бъдат подобни наJaguar I-Pace, което го прави много по-голям от настоящияBMW i3и прилича повече на кросоувър, отколкото на хечбек.

Изобразяването на AutoBild, показано тук, се основава на същата идея за дизайн, използвайки съотношението наBMW X2 / X4и включва много дизайнерски елементи, разкрити с концепциятаi Vision Dynamics Предната част подсказва бъдещия облик на предната решетка на BMW, слазерни светлинипридаващи на автомобила футуристичен вид.

Колата ще предлага ' автоматизация от ниво 4, която няма да изисква почти никаква човешка намеса, като същевременно предлага възможността да върнете волана обратно, когато пожелаете.

BMWсъщо казва, чеiNEXT"ще има нов и футуристичен кокпит с най-иновативните мрежови технологии".

също ще бъдат използвани нови техники за обработкаинови, по-модерни и по-леки материали, за да се запази теглото възможно най-ниско. Така че представете си много въглеродни влакна както в шасито, така и в каросерията, с правдоподобна реализация на гъвкавите панели, наблюдавани в концепциятаVision NEXT 100.

Така че дори и да не можете да преследвате репликанти с вашето футуристично BMW, iNEXT пак ще бъде много впечатляващо.

Популярна тема