Видео: Прототипът на BMW M8 изглежда наистина добре на пистата

Съдържание:

Видео: Прототипът на BMW M8 изглежда наистина добре на пистата
Видео: Прототипът на BMW M8 изглежда наистина добре на пистата
Anonim
Образ

Когато се появи BMW Серия 8

Вероятно първото пускане през следващата година от феновете наBMWще бъде това на емблематичната8 SeriesПоказано като концептуална мисия ' година, колата вече нашумя със своя дизайн и агресивни линии. Но всичко това е само вкус на това, което можем да си представим, че ще дойде от дивизия M.

Точно така, говорим заBMW M8, което необичайно за BMW беше показано като прототип няколко дни след представянето на 8 Series Coupe. Не само разкриването на прототип ни изненада, но това беше потвърждението, че BMW работи върхуBMW M8преди всичко.Вече имаше слухове, но никой не успя да потвърди новината за нов М модел, докато самият изпълнителен директор не реши да сподели тази тайна със света.

Как е BMW M8 на пистата

Колата, показана във видеото по-долу, може да епрототипът на този M8,въпреки че не можем да сме сигурни, но сме сигурни, чепод предния капак ще бъде оборудван с двигатели V8Като цяло,шумът, излъчван от тези автомобили, е наистина невероятен,точно както е обещано от BMW. Освен това колата се представи много добре на пистата, като се справяше добре и с най-тесните завои, без дори най-малък признак на накланяне.

Образ

За да бъдем честни, отделът на BMW Motorsport беше подложен на силен натиск от своя заклет врагMercedes AMG, що се отнася до рева на двигателя. Двигателите V8 на Aff alterbach са по-вълнуващи напоследък от техния колега M, но изглежда, че последният най-накрая може да се върне към придаването на своите автомобили на шума, който заслужават.Надяваме се само, че Серия 8 във всички версии -Coupé, кабриолет и Gran Coupé- ще може да ни предложи всичко, което сме се надявали да имаме през последните две десетилетия

Популярна тема