Бъдещото BMW M340i може да има покрив от въглеродни влакна

Съдържание:

Бъдещото BMW M340i може да има покрив от въглеродни влакна
Бъдещото BMW M340i може да има покрив от въглеродни влакна
Anonim
Образ

На крачка от M3

BMWще запълни празнината между настоящия моделBMW 340iибъдещото BMW M3 чрез нова стратегия, а именно тази за обновяване на настоящия модел по-спортен, който можеда наследи покрива от въглеродни влакна от по-голямата си сестра M.

През последните месеци успяхме да видим множество"откраднати" снимки на новото BMW Серия 3 G20, модел, който очаквамеда дебютира на края на 2018 г., като първите доставки са планирани за 2019 г. Сред всички шпионски снимки, видяни досега, най-интересните изобразяват стандартните модели,хибридния 325eи M Sport Packageполучавате по-спортен вид в моделите, които все още се произвеждат.

Образ

Характеристики на 3 Series M Performance

Последните снимки обаче ни показахаBMW Серия 3още по-спортен в теста. Това е и първият път, в който виждаме прототип с покрив, изцяло покрит с черна самозалепваща се лента.Това може да е панорамен покрив, но никога не сме виждали производители да го маскират по този начин, така че това, за което мислим, може да е възможенкарбонов покрив за серията 3 M Performance. ABMW M340iс покрив от въглеродни влакна ще позволи на M дивизията да предложи конкурентен седан в много труден сегмент като този, осигуряващ превъзходна производителност спрямо класическа серия 3.

Докато настоящият топ модел от Серия 3 - 340i -предлага 326 конски силиблагодарение на новияB57 шестцилиндров, бъдещетоM340i M Performanceможе да достави мощност за общо 380 - 400 конски сили.

Образ

Този нов модел ще имапо-силни спирачки, леки алуминиеви джанти и вложки от въглеродни влакна, и накраяxDrive задвижване на всички колелас активно векторизация, за да позволи по-бързо разпределение на мощността.

Следващото BMW Серия 3 ще бъде по-леко

Точно като новата5 серия G30, новата 3 серия ще бъде изградена върху новатаCLAR архитектураБлагодарение на CFRP компоненти и процентно съдържание на по-висок алуминий, платформата ще позволи на Серия 3 да тежис около 40 kg по-малко от предишния модел,което води до по-спортно каране и намален разход на гориво.

BMW ще представи новата серия 3 в края на 2018 г.

Популярна тема