Когато 2018 BMW X5 my 2018 излезе и изобразяването

Когато 2018 BMW X5 my 2018 излезе и изобразяването
Когато 2018 BMW X5 my 2018 излезе и изобразяването
Anonim
Образ

Изображението, което можете да видите, ни показваизобразяванетона това как потенциално може да изглежда бъдещетоBMW X5 G05.

BMW, което е предшественик на всички останали SUV модели на Къщата на Монако, е готово за четвъртото поколение и е вдъхновено от настоящите стилистични канони и по-специално тези нановото X3 G01.

И всъщност изобразяването очевидно взема това предвид, като се адаптира към пропорциите и типичната линия на BMW X5.

Първото нещо, което забелязвате отпред, епо-големият и по-ясно изразен двоен бъбрекиоптични групиразделени от вашия собствен двоен бъбрек като в новото BMW X3.

Бронята също следва нов дизайн с шестоъгълния централен въздухозаборник и особено изваяните странични и фаровете за мъгла с тесен и дълъг дизайн, затворени в тях.

Дори страничната част изглежда изваяна в цялата си дължина с въздухозаборник зад арката на предното колело, докато задната колона изглежда малко по-наклонена, за да подчертае спортната душа на този модел.

производството на BMW X5 F15ще бъде завършено във фабриката в Спартанбург през юли 2018 г., като скоро след това ще започне производството на новия модел.

Това ново BMW ще бъде оборудвано и с чисто новатаCLAR (Claster Architecture)платформа, която ще позволи назначително да отслабнеблагодаря да използвате смес от материали катомагнезий, алуминий и дори въглеродни влакна, които ще бъдат използвани за рамката и други компоненти.

Това ще има положително въздействие върху управлението и удоволствието от шофирането дори на автомобил с такъв размер.

Гамата двигатели ще бъде повече или по-малко същата като настоящата сsDrive35iи неговата сестразадвижване на всички колела. xDrive35i, който ще станеxDrive40i, тъй като ще бъде оборудван с новияB58 3000 cc 6-цилиндров редови двигател с 320 к.с.

Дори деноминацията за дизелови двигатели ще остане горе-долу същата, но чакаме по-точна информация.

Версията наxDrive40e Hybrid плъгин версиявероятно ще заеме мястото наxDrive50i.

Изчислявайки, че производството вероятно ще започне през август 2018 г., първите клиенти ще могат да имат своитеBMW X5 G05до края на следващата година.

Популярна тема