Представяне на новото BMW X3 MY 2018

Представяне на новото BMW X3 MY 2018
Представяне на новото BMW X3 MY 2018
Anonim

Два дни след представянето натрето поколение BMW X3, някои новини за този модел вечеизтекоха.

Както можете да видите,новият X3е разкрит в най-добрата си версия,X3 M40i.Отвъд по-високопроизводителната версия ще се предлага и снива на оборудване xLine, M Sport и Luxury Line.

Отпред веднага можете да забележитевнушителна решеткаот страните на която сатънките фарове.

Образ

Напълно преработената броня е с много агресивна формас големи въздухозаборници, които включват и фаровете за мъгла. В центъра има голям въздухозаборник с нещо като шестоъгълна форма.

Отзад светлините изглеждат триизмерно, докатовратата на багажника се спуска с известен наклонпочти за да си спомните SUV Coupé и да подчертаетеспортен характер на автомобила

Образ

BMW X3сM Sport пакетразполага с брони сспецифичен аеродинамичен дизайн, спирачни апарати в синьо и нов дизайн на алуминиеви джанти

Версиите BMW X3 M40i и сM Sport пакетсъщо ще имат изключителен син цвят.

Интериорът доказва, че е направил голяма крачка напред спрямо предишната версия стаблото, обърнато към водача, и голям LCD сензорен екран над него.

Материалитесъщо ще бъдат по-добрии по-високо качество, а докатоxLineиLuxury Line ще се фокусира повече върху елегантността, моделите сM Sport пакетще имат специфичнияM Sport волан, опции BMW Individual, алуминиеви корнизи и M лога.

Образ

От особено значение е и фактът, че колата ще бъде построена наплатформата CLAR, която означава CLuster ARchitecture, която ще позволи нада намали теглото си със 100 кг благодарение на използването на материали като въглерод и алуминий.

Тази платформа е използвана и за най-новите BMW Серия 5 и BMW Серия 7.

Говорейки за двигатели,X3 M40iпървоначално ще бъде върха на гамата със своите360 к.с. 6-цилиндров двигател, поддържан от8-степенна автоматична трансмисия.

Образ

Ускорението от 0-100 км / ч ще бъдесамо 4, 8 секундис максимална скорост от 250 км / ч.

Вероятноще има и версия на BMW X3M с 3.0 шестцилиндров редови двигател с 450 к.с., който е тестван на Нюрбургринг. Очевидно освен специфична естетика, той ще има ипо-твърда и лека рамка.

Следователно уговорка за понеделник, 26 юни, в 16:30, за да проследите официалното представяне на живо.

Изображение alt=
Образ

Популярна тема