От снимките “ откраднато ” разкриват визуализация на новото BMW X2

Съдържание:

От снимките “ откраднато ” разкриват визуализация на новото BMW X2
От снимките “ откраднато ” разкриват визуализация на новото BMW X2
Anonim
Образ

Снимки на BMW X2 и версията Msport

Както вече се случи с представянето на други моделиBMW, новотоBMW X2 прекъсва пресата сии е открито в интернет няколко часа преди дебюта му.

Корейски вестник изпреварва всички и разкриватрите нови подробности за SUV.

„Откраднатите“снимки ни показватBMW X2в новиясин цвят Misanoи вM Спортна конфигурацияпоказваща голяма задна броня и преден въздухозаборник сметално покритие Dark Shadows

BMW направи тозиX2 по-спортен, по-агресивен и по-стиленот X1.

Образ

Това веднага се вижда от неговата ниска и опростена линия, широка следа и стесняваща се линия на колана, почти съединяваща тази на покрива отзад.

Отпред можем да видим, чегорната линия на фаровете е много наклонена, придавайки на SUV много агресивен вид,докато двойният бъбрек има по-широка форма към основата създавайки впечатлението, че е „с главата надолу“в сравнение с предишните стилове.

В профиладизайнът е мускулесткато в типичния стил на BMW, въпреки че най-иновативното нещо, което се откроява, елогото на BMW на C-колоната както се правеше на някои стари слави от миналото.

Образ

Снимки на интериора на BMW X2

Отвътре изглежда почти идентичен сBMW X1Въпреки че X2 има нов скоростен лост, който в крайна сметка може да бъде възприет от X1, когато приеме двойно трансмисия на съединителя

Скоро ще имаме повече информация, която ще бъде разкрита с наближаването на събитието.

Популярна тема