BMW i се обединява с TED, за да намери нови идеи за устойчива мобилност

Съдържание:

BMW i се обединява с TED, за да намери нови идеи за устойчива мобилност
BMW i се обединява с TED, за да намери нови идеи за устойчива мобилност
Anonim
BMW i - NextVisionaries BMW i & TED

BMW i се обединява с TED, за да намери нови идеи за устойчива мобилност. Събитието „NextVisionaries“ще види награждаването на победителите на автомобилното изложение във Франкфурт и на TED в Ню Йорк

BMW i се обединява с TED, за да намери нови идеи за устойчива мобилност. Събитието „NextVisionaries“ще награди победителите на автомобилното изложение във Франкфурт и на TED в Ню Йорк. Неговото мислене за устойчивост, което се простира далеч отвъд електрическите превозни средства, превръща марката BMW i в реалност, която се утвърди с пионерско влияние в бъдещото лице на мобилността.И сега BMW i си партнира с TED, организацията с нестопанска цел, посветена на идеите, които си струва да се разпространяват. Алиансът беше обявен вчера на годишната конференция на TED в канадския град Ванкувър. BMW i стартира глобален разговор за търсене на идеи с TED, озаглавен „NextVisionaries.”

На този великолепен повод пионери, стратези и творци от цял ​​свят са поканени да представят своите идеи за мобилност. Заявленията могат да се подават на съответния микросайт www.nextvisionaries.com. По време на процеса на подбор, който ще се проведе на етапи през следващите четири месеца, група ментори ще избере най-впечатляващите, най-обещаващите и най-иновативните предложения.

Победителят ще получи възможността да представи своята визионерска идея от сцената на TED в Ню Йорк през ноември 2017 г.

BMW i и "NextVisionaries": целта за пълно преосмисляне на личната мобилност

BMW i вижда сътрудничеството с TED като уникална възможност да помогне да привлече вниманието на света към визионерски идеи за лична мобилност. С BMW i Ventures марката вече допринася за избрани инициативи и създаването на стартиращи компании за разработване и реализиране на идеи в организацията на личния транспорт. И сега „NextVisionaries“предоставя платформа, която е отворена за всички и е предназначена да позволява свободен обмен на идеи.

„От основаването на проекта преди десет години, BMW i е далновиден пионер. Този дух на визионерско мислене и пионерско действие обединява BMW i и TED общността. За всички далновидни и вдъхновяващи пред-мислители е „нормално“да се виждат наоколо за мобилността на утрешния ден, осигурявайки страхотна сцена от това уникално сътрудничество.“

Хилдегард Вортман, старши вицепрезидент на марката BMW

Лиза Чой Оуенс, ръководител на глобалните партньорства на TED, добавя:

“TED Talks предоставя начин на най-креативните умове и техните най-очарователни идеи да достигнат до любопитната публика по целия свят. Сътрудничеството с BMW i ни дава възможност да извадим наяве някои от новите начини на мислене в областта на мобилността.”

Популярна тема