BMW LSO Open Air Classics 2017 по програмата на Рахманинов

Съдържание:

BMW LSO Open Air Classics 2017 по програмата на Рахманинов
BMW LSO Open Air Classics 2017 по програмата на Рахманинов
Anonim
BMW LSO Open Air Classics

BMW LSO Open Air Classics 2017 Rachmaninov, планирано за днешната изгряваща пиано звезда Бехзод Абдураимнов, който ще направи своя дебют с Лондонския симфоничен оркестър (LSO)

BMW LSO Open Air Classics 2017 Рахманинов, планиран за днешната изгряваща звезда на пиано, Бехзод Абдураимнов, който ще направи своя дебют с Лондонския симфоничен оркестър (LSO). Всичко това ще се случи по повод безплатния концерт на открито на площад Трафалгар в Лондон, неделя, 21 май, където виртуозна творба на Рахманинов ще изпълни „Рапсодия на тема Паганини“, част от изцяло рахманиновска програма, режисирана от Валерий Гергиев, в която е и втората симфония на композитора.

Артистично партньорство между BMW и Лондонския симфоничен оркестър

Този концерт е резултат от сътрудничеството между Лондонския симфоничен оркестър и BMW, които споделят убеждението, че страхотната музика е за всеки, независимо от техния произход или ситуация. Сега дългоочакваното събитие в музикалния календар на Лондон, BMW LSO Open Air Classics, предлагано всяка година, както лондончани, така и посетители на града, имат възможността да изпитат възхитителното LSO на открито на площад Трафалгар. Големите екрани и най-съвременната звукова технология позволяват на цялата публика да присъства на концерта, което прави изживяването също толкова специално на гърба на главния екран. През 2016 г. 69% от публиката на площада беше под 35 години, а 86% никога не бяха виждали представление на LSO.

изявления на BMW

Д-р Иън Робъртсън, председател и член на борда на директорите на BMW AG, каза:

„През шестата година от нашето партньорство с Лондонския симфоничен оркестър очакваме с нетърпение да посрещнем около 10 000 слушатели от цял ​​свят, независимо дали са нови в класическата музика или опитни любители на музиката. В продължение на почти 50 години програмата за културно ангажиране на BMW Group се фокусира върху това да направи изкуството по-достъпно за всички. За нас е чест да бъдем покровители на сътрудничеството с някои от водещите световни културни институции и сме изключително горди от тази серия концерти с Лондонския симфоничен оркестър."

Популярна тема