Coachella 2017: BMW i дебютира като изключителен партньор на музикалния фестивал

Съдържание:

Coachella 2017: BMW i дебютира като изключителен партньор на музикалния фестивал
Coachella 2017: BMW i дебютира като изключителен партньор на музикалния фестивал
Anonim
Coachella 2017 - BMW i8 Coachella Design

Coachella 2017: BMW i дебютира като ексклузивен партньор на музикален фестивал, предоставящ "Concierge Service" с BMW i3 и BMW i8

Coachella 2017: BMW i дебютира като изключителен партньор на музикалния фестивал, като предоставя „Concierge Service“с BMW i3 и BMW i8, към които ще бъде добавено BMW X5 xDrive40e iPerformance. BMW i ще дебютира като изключителен транспортен партньор на фестивала за музика и изкуство Coachella Valley през 2017 г.

Уникална характеристика на щанда на BMW на Coachella е структура, която е създадена специално за случая, като нейният дизайн отразява творческия и нетрадиционен характер на събитието.Проектираният от Coachella хибрид BMW i8 ще излезе по улиците между Лос Анджелис и Палм Спрингс с избрана група знаменитости и влиятелни личности на борда на фестивала.

Coachella е един от най-големите музикални фестивали в света и предлага идеална сцена за марката BMW i:

„Богатството от идеи на артистите действа като средство и фокус на фестивала върху устойчивостта, създавайки уникална атмосфера; Coachella е родното място на много тенденции, идеи и движения. BMW i също е огнище на пионерски иновации и устойчива мобилност. Ние се позиционираме като отворена, креативна и вдъхновяваща под-марка и Coachella предоставя изключителна платформа за тази цел, съчетаваща креативност, страст и връзка. Очакваме с нетърпение едно вдъхновяващо партньорство."

Хилдегард Вортман, старши вицепрезидент на BMW

Coachella 2017 - BMW i8 Coachella Design "

Популярна тема