BMW Group Japan и KYOTOGRAPHIE: BMW Art на Andy Warhol на дисплея

Съдържание:

BMW Group Japan и KYOTOGRAPHIE: BMW Art на Andy Warhol на дисплея
BMW Group Japan и KYOTOGRAPHIE: BMW Art на Andy Warhol на дисплея
Anonim
BMW Group Япония - KYOTOGRAPHIE 2017

BMW Group Япония и KYOTOGRAPHIE: BMW Art на Анди Уорхол изложено в замъка Ниджо и BMW Group Tokyo Bay заедно с творби на Арнолд Нюман

BMW Group Япония и KYOTOGRAPHIE: Изкуството на BMW на Анди Уорхол, изложено в замъка Ниджо и BMW Group в Токийския залив, заедно с творби на Арнолд Нюман. Повод, който още веднъж показва тяхната непрекъсната подкрепа за проекти с културна ангажираност; по този начин BMW Group Япония е ангажирана във важно дългосрочно партньорство с KYOTOGRAPHIE, Международния фотографски фестивал в Киото.Като основен поддръжник BMW Group Japan ще работи с KYOTOGRAPHIE за насърчаване на интереса към японското изкуство и култура и за популяризиране на решения за устойчива мобилност в Киото и в цяла Япония. С участието на голям брой художници и с колекции от цял ​​свят, KYOTOGRAPHIE празнува своята 5-та годишнина с темата "ЛЮБОВ".

Арнолд Нюман и BMW Art Car

Тази година BMW работи с KYOTOGRAPHIE, за да бъде домакин на първата постмортемна ретроспективна изложба в Япония за творбите на Арнолд Нюман. Известен като майстор на портретната фотография, Арнолд Нюман е известен със снимките на знаменитости като Мерилин Монро, Пабло Пикасо и Игор Стравински. BMW работи с художници от цял ​​свят от 1975 г., за да създаде BMW Art като част от тяхното културно начинание. Може би най-известният от тях е BMW Art Car No. 4, BMW M1, украсен от Анди Уорхол, икона на поп арт културата и друга от темите на Арнолд Нюман.Портретът на Анди Уорхол и неговият BMW Art Car в момента са изложени на панаира KYOTOGRAPHIE в замъка Ниджо, признат за обект на световното наследство.

"Колата спагети" в BMW i3

BMW i3 също е изложено, опаковано в тоалетна хартия, публикация, базирана на авангарден образ и марката, създадена от италианския художник Маурицио Кателан заедно с фотографа Пиерпаоло Ферари. Това копие на оригиналната "Spaghetti Car" на Cattelan може да се види в Япония само за кратък период от време. Междувременно автопарк от BMW i3s ще действа като „совалка“за гостите, присъстващи на шоуто. BMW i3 също беше заето на град Киото, съорганизатор на KYOTOGRAPHIE.

Президентът и главен изпълнителен директор на BMW Group Япония, Питър Кроншабл, лично връчи автомобила на кмета на град Киото - Дайсаку Кадокава - като символ на хармонията между град Киото и целите на устойчивостта и околната среда отговорност, споделена от BMW Group.

BMW Group Япония - KYOTOGRAPHIE 2017 Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема