BMW X1 печели Car and Driver 2017 10-те най-добри камиона и SUV

Съдържание:

BMW X1 печели Car and Driver 2017 10-те най-добри камиона и SUV
BMW X1 печели Car and Driver 2017 10-те най-добри камиона и SUV
Anonim
BMW X1 F48

BMW X1 печели наградата за автомобил и шофьор в категорията 10-те най-добри камиона и SUV за 2017 г. в категорията Subcompact luxury SUV

BMW X1 печели наградата за кола и шофьор в категорията 10-те най-добри камиона и SUV за 2017 г. в категорията Subcompact luxury SUV. BMW M2 и BMW M240i влизат в класацията 10Best на най-добрите автомобили за продажба в Съединените щати. BMW ще приеме наградата на Северноамериканското международно автомобилно изложение в Детройт през януари 2017 г.

Въпреки че наградата 10Best се раздава повече от три десетилетия, наградата 10Best Truck and SUVs е ново допълнение към множеството годишни награди, създадени от Car and Driver.BMW е в челните редици на тази първа категория с новото BMW X1. 2,0-литровият 4-цилиндров двигател TwinPower Turbo от новата фамилия модулни двигатели на BMW с максимална мощност от 231 конски сили и 350 Nm въртящ момент, прави новото BMW X1 най-мощният входен модел в сегмента.

Нови пространства, но същата душа

Оптимизирана за ефективност версия на интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive иновото UKL1 шаси с предно задвижванеспомагат за подобряване на динамиката и комфорта на шофиране в сравнение с изходящият модел. Новото BMW X1 също демонстрира своята изключителна гъвкавост с повече пространство за пътници и багаж.

Интериорът предлага хармоничен баланс между внимание към водача и внимание към детайла, подобаващо на BMW Sport Activity Vehicle. Контролният дисплей на системата за управление iDrive се предлага с 6, 5-инчов или, по избор, 8-инчов свободностоящ екран.Вътрешните корнизи се простират през тапицерията на панела на вратите, като за пътниците на всички седалки има ефект, че са заобиколени от висококачествени повърхности с равномерно оцветен и текстуриран материал.

Стандартен и незадължителен екипаж

Стандартното оборудване включва: електрически регулируеми предни седалки с памет от страната на водача, електрическо отваряне на задната врата, покрив в цвят антрацит, разширен пакет за съхранение и мултифункционален спортен кожен волан допълват всичко.

Hi-Fi системата Harman Kardon с 12 високоговорителя от 360 вата е по избор, но осигурява страхотно звуково изживяване. Свързването - започвайки с 6,5-инчовата бизнес система - може да се актуализира с опционалния Active Driving Assistant, включително предупреждение за челен сблъсък с възможност за автоматично спиране. Към това се добавя информационната телематика с USB портове и Bluetooth връзка.

Популярна тема