Джереми Кларксън прави преглед на BMW M760Li

Съдържание:

Джереми Кларксън прави преглед на BMW M760Li
Джереми Кларксън прави преглед на BMW M760Li
Anonim
Образ

Пътният тест на BMW M760Li

От всички BMW в момента на пазара, това, което бих очаквал да видя критикуван от Джереми Кларксън, еBMW M760Li лого M, което се сблъсква с огромното тегло на това превозно средство; ето защо Джереми трябва да се оплаква от тази кола … въпреки че всъщност не го е направил, но всъщност изглежда харесва тази кола.

След като прочетохревюто на Кларксън за това BMW M760Li,обаче, има смисъл зад факта, че тази кола не е била критикувана и дори е хвалена; и двете (колата и журналистката) са много непочтителни. Непочтителността на Кларксън вече е добре известна, той никога не е бил прекалено срамежлив да атакува BBC или други жертви с язвителната си критика.Във всеки случай, товаBMW M760Liе еднакво непочтително, защото в свят, доминиран сега от електрически двигатели, тази кола продължава да поддържа своя голям, тежък, мощен двигател на колата. толкова скъпа и по-тежки, колкото е възможно, сякаш за да покажете среден пръст на останалата част от автомобилния свят.

Образ

Двигателят на BMW M760i: чудовище от сила

Но не това впечатли Джеръми;изглежда харесва чудовищния 6600cc V12 битурбо на това BMW,способен на 0-100 за под 4 секунди, но външният му вид е най-удивен журналистът е изненада да види това превозно средство толкова голямо, тежко и удобно да пътува с толкова невероятни скорости и да го чуе да ускорява толкова бурно.

Според Кларксън всеки, който седеше на задните седалки на тази колабеше изумен от интегрираните таблети и задния хладилник,така че, когато това BMW се изстреля напред със свирепостта на Ferrari F430, почти помитайки целия този лукс и разкош, гостите не харесваха толкова душата на колата; обаче Джеръми, който шофираше, го направи, просто за да се забавлява.

Образ

Какво не им хареса в Серия 7

Всъщност има някои неща, които Кларксън не хареса, катоЕко режимНикой не се интересува от Еко режима на високопроизводителна кола, тъй като няма никакъв смисъл. Разбира се, това може да ви спести малко пари в края на годината, но все пак ще карате кола с V12, която тежи като лодка и струва повече от няколко къщи, така че няма да има смисъл от самото начало. И накрая, репортерът също не е доволен от начинатази кола ще се обезцени напазара, което се случва с всички по-големи и по-бързи BMW.

Като цяло обаче Кларксън изглежда наистина се е насладил на товаBMW M760LiНеговата комбинация от абсолютна производителност, невероятно управление и лукс го правят фантастична кола за шофиране. След това Джереми завърши с думите „ето ни тук.Скъпа кола без истински смисъл, която в свят, контролиран от шофьори на Uber и фалшиви луксозни изяви, вероятно представлява интерес само за мен, който не може да си я позволи и който би предпочел дори още по-преувеличено M6 вместо това. Във всеки случай няма нищо по-хубаво от това да излезеш и да се хвърлиш в гнева на адреналина, нали? Като цяло, следователно, мисля, че това изживяване беше невероятно ".

Популярна тема