Видео: 750 конски сили BMW M5 срещу Ferrari 458 Italia в драг състезание

Съдържание:

Видео: 750 конски сили BMW M5 срещу Ferrari 458 Italia в драг състезание
Видео: 750 конски сили BMW M5 срещу Ferrari 458 Italia в драг състезание
Anonim
Образ

Страшно BMW M5

BMW M5е и винаги е било чудовище от Autobahn. Още от първияM535i, този седан беше невероятно бърз, което също направи този автомобил страхотен и запомнящ се. Благодарение на модификацията на контролния блок, това, което беше бърз седан с четири врати, се превърна в суперавтомобил-унищожител. С някои целенасочени настройки тази кола може дори да се конкурира савтомобили, които се считат за недостъпни, като например Ferrari 458.

На хартия двете коли дори не биха се сравнили, тозиM5 F10 е тежък, с място за 4 възрастни в комфорт и с прилично пространство за багаж за пътуване до Saint Tropez, докатоFerrari е суперавтомобил с две седалки и кокпит на предния капак В стандартна ситуация само едно нещо е сходно между двете коли и това са конските сили. BMW е оборудвано сS63 4400cc twin-turbo V8 двигател с 560 конски сили и 680 Nm въртящ момент, докатоFerrari е оборудвано с 4500cc V8, с колосалните 570 конски сили и 540 Nm въртящ момент, всички предавани към задните колела с автоматична скоростна кутия7-степенна двойна съединител за 0-100 в 3, 4 секунди. За да разреши този проблем, собственикът на колата е модифицирал колата си, за да постигне приблизително 750 конски сили.

Образ

Чудите ли се как? Е, според интервюирания, негов "приятел", живеещ в Дания, който е модифицирал колата, не е пипал никакви механични компоненти, освен ауспусите. Сега колата е оборудвана с титан Akrapovic. Ще бъдат ли достатъчни тези 190 допълнителни коня, за да компенсират разликата в теглото между двете превозни средства? Разберете, като гледате видеото по-долу, резултатът ще ви изненада.

Популярна тема