BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде

BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде
BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде
Anonim
Образ
Образ

Когато BMW пусна M4 CS , решихме, че това ще бъде идеалният вариант, защото благодарение на леките компоненти, взети от M4 GTS и малко повече мощност, взета от пакета Competition , този M4 CS изглеждаше перфектната комбинация между всички версии на M4. За съжаление на клиентите на BMW, баварската къща е произвела малко екземпляри от това M4 CS, подхранвайки разочарованието на някои потенциални купувачи. Ако сте един от тях, не се притеснявайте, тъй като баварската къща изглежда възнамерява да пусне нов автомобил, който може да ви хареса още повече - BMW M3 CS

BMW M3 най-накрая ще използва някои от технологиите за задържане на теглото, включени в M4 GTS , което прави това M3 CS по-искрящ от този на пазара M3 Competition Package , и вероятно тази нова версия на M3 ще затвори поколението F80.

Образ
Образ

Тези нови шпионски снимки показват камуфлажен M3 седан , който изглежда е преминал през класическата CS обработка Капакът е покрит с камуфлаж, но можете да видите същите вентилационни отвори като M4 CS и M4 GTS , което означава, че предният капак вероятно ще бъде от въглеродни влакна. Това M3 ясно включва новите джанти на BMW, 763M , които са стандартно оборудване на M4 CS; най-накрая можете да видите нов спойлердокато всички лога са покрити.

Всички тези промени ясно предполагат ново BMW M3 CS , предвид приликите с M4 CS. Въпреки че все още нямаме официална информация, вероятно е безопасно да се каже, че колата ще изглежда точно така; ако това е така - както изглежда - очаквайте същия двигател от 464 конски сили на M4 CS заедно с DCT скоростна кутия , с 0-100 около 3,9 секунди.

Образ
Образ

Най-добрата част от всичко това е, че най-накрая този M3 CS вероятно ще бъде M3 , на който всички се надяваха. Въпреки че BMW M3 Competition Packageбеше голяма стъпка в правилната посока, той все още не е толкова агресивен, колкото се надявахме. Добавянето на вложки от въглеродни влакна, намаляване на теглото, но добавяне на още повече мощност, резултатът, обещан от този M3 CS, изглежда много обещаващ. В допълнение, нормалното M3 все още е много естетически красиво, така че добавянето на предния капак от въглеродни влакна, предните сплитери и задния спойлер ще го направят да изглежда зашеметяващо.

Image
Image
Изображение
Изображение
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: