BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде

BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде
BMW M3 CS: шпионски снимки разкриват какво ще бъде
Anonim
Образ

Когато BMW пуснаM4 CS, решихме, че това ще бъде идеалният вариант, защото благодарение налеките компоненти, взети от M4 GTSи малко повече мощност, взета от пакетаCompetition, тозиM4 CSизглеждаше перфектната комбинация между всички версии на M4. За съжаление на клиентите на BMW, баварската къща е произвела малко екземпляри от това M4 CS, подхранвайки разочарованието на някои потенциални купувачи. Ако сте един от тях, не се притеснявайте, тъй катобаварската къща изглежда възнамерява да пусне новавтомобил, който може да ви хареса още повече -BMW M3 CS

BMW M3най-накрая ще използва някои от технологиите за задържане на теглото, включени вM4 GTS, което прави това M3 CSпо-искрящ от този на пазараM3 Competition Package, и вероятно тази нова версия на M3 ще затвори поколението F80.

Образ

Тези нови шпионски снимкипоказват камуфлажен M3 седан, който изглежда е преминал през класическатаCS обработкаКапакът е покрит с камуфлаж, но можете да видите същите вентилационни отвори катоM4 CSиM4 GTS, което означава, че предният капак вероятно ще бъде от въглеродни влакна. Това M3 ясно включвановите джанти на BMW, 763M, които са стандартно оборудване на M4 CS; най-накрая можете да видитенов спойлердокато всички лога са покрити.

Всички тези промени ясно предполагат новоBMW M3 CS, предвид приликите с M4 CS. Въпреки че все още нямаме официална информация, вероятно е безопасно да се каже, че колата ще изглежда точно така; ако това е така - както изглежда - очаквайте същиядвигател от 464 конски сили на M4 CS заедно с DCT скоростна кутия, с0-100 около 3,9 секунди.

Образ

Най-добрата част от всичко това е, че най-накрая тозиM3 CSвероятно ще бъдеM3, на който всички се надяваха. Въпреки чеBMW M3 Competition Packageбеше голяма стъпка в правилната посока, той все още не е толкова агресивен, колкото се надявахме. Добавянето на вложки от въглеродни влакна, намаляване на теглото, но добавяне на още повече мощност, резултатът, обещан от този M3 CS, изглежда много обещаващ. В допълнение, нормалното M3 все още е много естетически красиво, така че добавянето на предния капак от въглеродни влакна, предните сплитери и задния спойлер ще го направят да изглежда зашеметяващо.

Изображение alt= Образ
Образ

Популярна тема