BMW X2 срещу BMW X1: двете сестри в сравнение

Съдържание:

BMW X2 срещу BMW X1: двете сестри в сравнение
BMW X2 срещу BMW X1: двете сестри в сравнение
Anonim
Образ

Какви са разликите между BMW X1 и X2?

BMW разширява линията си от компактни SUV автомобили с този новBMW X2Позициониран по средата между BMW X1 и по-голямото BMW X3, това X2 всъщност е със 7,5 cm по-късо и по-нисък от X1, на който се базира. Оборудван смощен 4-цилиндров двигател с турбокомпресор,BMW твърди, че това ще бъде най-спортният компактен SUV в гамата- но как се справя с новия BMW X1? Нека разберем, като погледнем двете коли една до друга.

Поглед към екстериора

Предната част на новиянов X2 F39е по-отличителен от по-малкиямалък X1, но това не означава, че е по-добър. класическите двойни решеткиостават, но вместо да запази черната пластмасова обвивка, която обгражда въздухозаборниците на X1, това X2 разполага със сива пластмасова обвивка, която изглежда наистина евтино направена. (поне в този случай). Фаровете са по-високи и изглеждат подобно на 2 Series Active Tourer и запазват същите кръгли фарове за мъгла като BMW X1, поставени между предните въздухозаборници и фаровете. Безопасно е да се каже, че като цяло дизайнът на този нов X2 се отличава добре от останалите SUV автомобили на пазара.

Образ

Същото под роклята, но с различна душа

BMW X2е много по-лъскав от BMW X1, благодарение на по-елементарната линия на покрива и по-малките задни прозорци, докато10 спициса подобни на тези на X1, но с по-агресивен вид. В зависимост от избора,BMW X2може да има специални облицовки на праговете на вратите, а рамката на калниците също може да има определен цвят, както и други пластмасови покрития в същия цвят като тялото..Както споменахме по-рано,този X2 е със 7,5 cm по-нисък от X1.

Задната част е най-добрата страна на колата. Тънките и тънки фарове, заостреният покрив и забележимите ауспухи са звездите на този външен вид. В крайна сметка X1 е по-висок и има повече товарен капацитет, докато този X2 изглежда като далеч по-спортен SUV.

В интериора ситуацията е почти идентична между двата автомобилаС изключение на по-тънък волан и нови кожени седалки, X2 заема всички елементи на X1, включително дисплея. Аналоговото табло и скоростния лост. Няколко малки детайла придават на този X2 по-отличителен външен вид, но разликата между X1 и X2 е наистина минимална.

Образ

В крайна сметка, новото BMW X2 не е чак толкова различно по отношение на дизайна от по-голямото X1 – но все пак успява да запази нещо уникално и различно от своя събрат.На практика BMW X2 ще се насочи предимно към млада и спортна аудитория, докато X1 с малко по-трезв дизайн ще спечели по-възрастната аудитория или тези, които харесват по-класическия стил.

В заключение на спецификациите,двигателят е 2000cc 4-цилиндров с 228 конски сили TwinScroll турбо и 349 Nm въртящ момент, предаван чрез8 -скоростна автоматична скоростна кутия SteptronicиxDrive задвижване на всички колела.

Автомобилът трябва да пристигне в представителствата следващата пролет на 2018 г. и тук можете да видитеценовата листа, опциите и стандартното оборудване на новото BMW X2.

Популярна тема