Кои са 10-те най-добри мотоциклета за 2017 г. според CycleWorld

Съдържание:

Кои са 10-те най-добри мотоциклета за 2017 г. според CycleWorld
Кои са 10-те най-добри мотоциклета за 2017 г. според CycleWorld
Anonim
Образ

BMW HP4 сред десетте най-добри мотоциклети

BMW HP4 Raceспечели най-долното стъпало на подиума в Cycle WorldДесетте най-добри мотоциклета за 2017 г.Номиниран като “най-добрият супербайк”, този звяр на пистас 215 конски силипредставляванай-ексклузивният мотоциклет, създаван някога от BMW, като за първи път предлага каросерията изцяло от въглерод, както и колелата; освен това всеки ръчно изработен модел е последователно етикетиран с карбонова плоча за общо 750 броя.

"Много сме горди да получим тази награда от Cycle World благодарение на нашия велосипед",

коментира Майкъл Пейтън, вицепрезидент на BMW Motorrad Северна Америка.

"ТоваHP4разширява границите на производителността на пистата по начин, който никой не е смятал за възможен, и показва пробив в индустриалните технологии, който ще бъде от полза за всички състезатели, които предпочитат. цялата ни обхват, както на пистата, така и на пътя. "

Главен герой на ноемврийското интервю на Cycle World, товаBMW HP4е възхвалявано от журналисти, които пишат

"В света на супербайковете, товаBMW HP4отива по-далеч, като успява да бъде още по-вълнуващо от много автомобили от най-висок класWorld SuperbikeТеглото от 171 килограма тежи, например, само 3 килограма повече от ограничението за минимално тегло на гореспоменатия клас и всичко това с пълен резервоар. "

Образ

След това репортерите добавиха:

"всичко благодарение на карбонова каросерия, джанти и задна вилка, но също и на всички други компоненти, които завършват това превозно средство:Ohlins FGR 300 вилици, Амортисьори TTX 36 GP, моноблокови спирачки Brembo GP4 RR, всичко това в двигател, който достига 215 конски сили. Всичко това превръща този мотор в сбъдната мечта.“

И наистина, когатоBMWпредстави товаHP4 Race, всички тези подробности ни накараха да се слюзим, но в крайна сметка не е важно е как изглежда превозното средство на хартия, има значение само как и дали това, което карате, е брилянтно и вълнуващо, както в този случай. За съжаление само 750 късметлии ще могат да притежават този скъпоценен камък, така че ако наистина искате този носител, трябва да побързате.

Пълното класиране е както следва:

1) Suzuki GSX-R1000

2) Husqvarna Vitpilen 401

3) BMW HP4 RACE

4) Ducati SuperSport

5) Yamaha YZF-R6

6) BMW R nineT Racer

7) Honda CRF250L Rally

8) KTM 1290 Super Adventure R

9) Aprilia RSV4

10) BMW R1200GS

[Източник: cycleworld.com]

Популярна тема