Видео: Land Rover сравнява Range Rover Velar с BMW X4

Съдържание:

Видео: Land Rover сравнява Range Rover Velar с BMW X4
Видео: Land Rover сравнява Range Rover Velar с BMW X4
Anonim
Образ

Land Roverиска да се състезава със свояRange Rover VelarсрещуBMW X4и Porsche Macan,три премиум SUV с форма, наподобяваща купе. Видеото е спонсорирано отLand Roverи цели да подчертае някои от качествата наVelar, които конкурентите не притежават. Разбира се, тези видовесравнителна рекламаще предизвикат доста горещи дебати онлайн, въпреки че в крайна сметка личните предпочитания на клиента са това, което прави разликата, когато решава коя кола да купи.

И въпреки че BMW X4 вече има остарял вид - особено в интериора - в сравнение с новия Velar, Macan вместо това има твърде много бутони на централната конзола и следователно следва, че тези две коли са твърде стари за сравнение.с Velar без капка злоба.Наистина ще видим нова версия на X4 в близко бъдеще и тогава този SAC не е разработен, за да бъде практичен избор, но двете превозни средства също се сравняват по отношение на товароносимост.

Образ

Jaguar, маскиран като Land Rover

Новият автомобил на Jaguar / Land Roverе и най-спортният Jaguar / Land Rover, произвеждан някога, въпреки че, честно казано, тозиVelarбеше не е създаден на платформа на Land Rover или Range Rover, а наплатформа на JaguarVelar е изграден на базата наJaguar F-Pace, което означава, че е построен с широкоизползване на алуминий и леки материали, което го правимного по-лек от Range Rover Sport, което води до маневреност и забавление превозно средство.

Този Velar обаче не е съвсем евтин. За да дадете на Velar правилната мощност, за да се конкурира с BMW X3 M40i, например, ще трябва да платите около 60.000 евро. По този начин можете да имате3-литров V6 с компресор с 380 к.с.,с осемстепенна автоматична скоростна кутия и 0-100 за около 5,3 секунди Така че въпреки че колата в крайна сметка ще струва няколко хиляди долара повече, тази версия на Velar ще има малко повече конски сили отX3 M40iи ще покрива 0-100 инча приблизително по същото време.

Разбира се, предимствата на това BMW пред Velar дори не се споменават, но това можеше да се очаква. И накрая, бих искал да добавя, че ще ни е наистина интересно да видим какво въздействие ще имат тези видеоклипове върху възприемането на марката и може би дори върху продажбите.

Популярна тема