BMW X1 е един от най-успешните модели в гамата на BMW

Съдържание:

BMW X1 е един от най-успешните модели в гамата на BMW
BMW X1 е един от най-успешните модели в гамата на BMW
Anonim
Образ

Как вървят продажбите на BMW X1

Второто поколение наX1 входно ниво SUVе планирано да станеедин от най-успешните модели, създавани някога от BMWA През януари 2017 г.X1 F48беше най-продаваното BMW в Германия с 5120 бройки. При този темпBMW X1може да надмине продажбите от предходната година до края на тази година. В световен мащаб,повече от 20 000 единици бяха продадени през първия месец на годината, което отново подобри цифрата от предходната година с 40%. Само този X1е продал повече от всички MINI взети заедно, въпреки че трябва да се добави, че успехът на този модел е постигнат отчастиблагодарение на версията с дълга база вариант BMW X1иplug-in хибридна версия, и двете се продават само в Китай.

Образ

Създаден през 2009 г.,X1бързо се превърна в пионер в своя сегмент, а през 2015 г. стана още по-добър, с много по-премиум външен вид и по-изтънчена естетика от предишния поколение.новият X1се откроява благодарение на величествения си размер в сравнение с по-анонимната първа версия, която имаше по-скоро автомобилен силует, отколкото SUV, а също и благодарение на агресивния си вид на фаровете и покрива и накрая благодарение на характерната X-образна форма на предната част.

Причината за неговия успех

Много от купувачите на тези компактни SUV (дори луксозни) търсят практичността пред производителността - неща като пространство, комфорт, безопасност, функционалност и цена - и това показва как вътрешното пространство е значително подобрено в сравнение с предишния модел, консумацията е намалена, добра производителност и висок комфорт за предложената цена.Следователно за този тип купувач това X1 е чудесен избор, въпреки че някои може да предпочетат BMW Серия 3 Touring.

Образ

През 2017 г. хората предпочитат кросоувърите пред всеки друг тип автомобили и тъй като това BMW е едно от най-достъпните, няма съмнение, че е страхотен избор.

Образ Образ
Образ

Популярна тема