Ревю на BMW Серия 1 M Coupe от Ник Мъри

Съдържание:

Ревю на BMW Серия 1 M Coupe от Ник Мъри
Ревю на BMW Серия 1 M Coupe от Ник Мъри
Anonim
Образ

Най-забавното BMW за шофиране

За всичкифенове на BMW, Серия 1 Mе легендарен. Напомняйки малко на Франкещайн, тази1 серия Mе създадена чрез заимстване на няколко компонента от различни BMW-та и следователно имаше известен скептицизъм във въздуха при дебюта на автомобила, като се има предвид, че никой не знаеше какво щеше да бъде, освен това беше силно критикуван, че е "М" автомобил с двигател с турбокомпресор, а не специално направен. Във всеки случай, всички тези скептицизми изчезнаха при пускането.

Сега, товаBMW 1 Series Mсе смята занай-смешното BMW от всички.Казват, чеl „настоящото BMW M2 се доближава и вероятно ще отнеме M2 CS, за да го изпревари,, но1Mостава грозното патенце и след това се превръща в лебед.В това ново видео от Ник Мъри можем да видим някои прозрения, предоставени от скорошен купувач. Мъри наскоро имашеBMW M4и много го хареса; от това видео обаче става ясно, че любимата му кола си остава тазиBMW 1 Series M, а също и на някои тунери.

Образ

Шофиране през завоите, Мъри може да каже само добри думи за шофирането на това превозно средство и подчертава как с този 1M се чувствате като у дома си дори в най-тесните завои. Можете сами да видите колко е стабилен, априори как можете да управлявате колата, дори ако в крайна сметка това, което има значение, е удоволствието от шофирането, и това BMW 1M в този смисъл е толкова забавно, колкото и картинг.

Въпреки че тази1M Seriesне е най-добрата кола за дълги пътувания, тъй като малката и шумна кабина не я прави подходяща за тази цел, усещането, че те могат да бъдат изпробвани хвърляйки го в крива, те ще ви върнат всички разходи по уникален за днешните автомобили начин.От друга страна, ще има причина тази кола да е толкова популярна и това видео го доказва.

Популярна тема