2018 BMW M3 CS се тества на Нюрбургринг: ще бъде най-мощният

Съдържание:

2018 BMW M3 CS се тества на Нюрбургринг: ще бъде най-мощният
2018 BMW M3 CS се тества на Нюрбургринг: ще бъде най-мощният
Anonim
Образ

Най-мощният M3 някога

По-рано това лято ви донесохме новини относно предстоящотоBMW M3 CS, превозно средство, подобно на представяне и стил наBMW M4 CSнаскоро представен. След това миналия месец Франк Ван Меел, ръководител наBMW M, предложи прилагането на марката CS и към други модели, един от които ще бъденовото M3.CS.Още след няколко седмици първите прототипи бяха открити на Нюрбургринг.

Оборудването на този нов седан не е изненадващо, но трябва да се подчертае, че основните компоненти, използвани тук, вече са изцедени до максимума в лимитирания M4 CS. BMW M3 CSсъщо ще получиверсията с 460 конски сили на добре познатия шестцилиндров двигател S55 TwinTurboи така това не е само най-мощната налична версияM3 F80, но това е и най-мощният M3 досега.

Повече мощност и по-малко тегло

Множество компоненти са взети отM4 GTS, включително класическиякарбонов преден капак с допълнителни вентилационни отвории различни олекотители на ' вътрешни. Разбира се, монтирани са новитеStyle 763Mджанти на BMW, които са стандартно оборудване на M4 CS. На задната страна иманов спойлер и марките са покрити.

Точно като M4 CS,M3 CS F80вероятно ще има единствения неподвижен спойлер от въглеродни влакна, много по-малък от този, монтиран на GTS. В замяна очакваме да намерим другмалък карбонов спойлер,OLED задни светлиниивлакнест заден дифузьор.Най-важният аспект обаче остава, че това BMW M3 CS най-накрая може да бъде M3, което чакахме. Въпреки че BMW M3 Competition Package беше огромна стъпка в правилната посока, той все още не е толкова силен или чист, колкото бихме искали. Добавянето на някои детайли от въглеродни влакна, заедно с намаляването на теглото и увеличаването на мощността, трябва да направят това BMW M3 CS автомобилът, който се надявахме да бъде оригиналният модел.

Популярна тема