BMW M3 и M4 Pure Edition: две M за пуристи и истински любители на спортното шофиране

BMW M3 и M4 Pure Edition: две M за пуристи и истински любители на спортното шофиране
BMW M3 и M4 Pure Edition: две M за пуристи и истински любители на спортното шофиране
Anonim
Образ

Малко украшения и изцяло съдържание

През 60-те и 70-те години, ако искахте супер спортна кола, за разлика от днес, можехте да я купите оборудвана само с характеристики, насочени към производителност и производителност, спестявайки си ненужни опции за комфорт. Днес този тип "бизнес модел" не съществува, тъй като обикновено всичко е включено, с изключение само на малки детайли. Така че, ако искате по-голям и по-мощен двигател, трябва да изберете много по-скъп вариант, често извън бюджета ви.

Все пак BMW предлага малка почит към старите дни в Австралия, със своитеBMW M3иM4в Pure Edition По принципBMW M3 и M4 Pure EditionсаCompetition Package, но без никакви излишни украшения. Тези две коли са оборудвани с един и същL6 3000cc би-турбо двигател с 444 конски сили,с променено окачване, кормилно управление и диференциал, както и някои дребни промени в интериора, като красиви седалки и колани. M-набраздена сигурност

Образ

Липсват му обаче скъпите, но красиви 20 ″ джанти (по избор), адаптивни LED фарове, високоговорители Harman & Kardon и изцяло кожени седалки. Като цяло,тук са само аксесоарите, които подобряват работата на автомобила за повече забавлениеи най-хубавото е, че тези аксесоари са сравнително евтини. Според CarAdvice, тезиBMW M3 и M4 Pure Editionтрябва да имате.

Благодарение на по-ниската каталожна цена дори от стандартните M3 и M4, но с всички предимства наCompetition Package,Pure Editions са версиите на M3 и M4 по-добро съотношение качество/цена. Как да не обичаш BMW M3 или M4, които са по-евтини, но по-бързи от стандартната версия? Просто, не можете! Въпреки че на BMW M3 и M4 Pure липсват някои от малкото „луксозни“опции, които се предлагат от стандартните автомобили, тези опции не са чак толкова необходими, за да се възползвате максимално от тези M3 / M4. Най-малкото, загубата на тези опции може да направи тези две коли още по-забавни, тъй като колкото по-чисти са тези M3 и M4, толкова по-добре.

Така че тези Pure Editions са не само най-евтините в гамата си, но те също са може би най-забавните автомобили за шофиране.

Популярна тема