Първите екземпляри на BMW M4 GT4, доставени на частни състезателни отбори

Първите екземпляри на BMW M4 GT4, доставени на частни състезателни отбори
Първите екземпляри на BMW M4 GT4, доставени на частни състезателни отбори
Anonim
Образ

Преди малкоBMWоткри воалите от своетоново BMW M4 GT4и каза, че частни отбори биха могли да го пробват в някои събития. Днес първите екземпляри от този нов GT4 бяха доставени начело на линията. Доставката до Европа беше част от клиентско събитие в Мюнхен, където тозиBMW M4 GT4беше първият състезателен автомобил, доставен на своите собственици.

Първите клиенти в останалата част на света ще получат колата през следващите няколко дни, завършвайки доставката по-рано от планираното и всички доставени коли са готови да излязат на пистата. „Днес е много специален ден за нас.След интензивни месеци на разработка и тестване,BMW M4 GT4най-накрая е готов за състезание,”казаBMW Motorsport директор,Йенс Марквард.

Образ

„Особено съм доволен, че успяхме да доставим първите единици на клиентите толкова рано. Това означава, че нашите купувачи вече ще могат да тестват това BMW M4 GT4 за дълго време, за да се запознаят по-добре с автомобила. Това спомогна за повишаване на мнението на нашите клиенти за нас и засега този GT4 наистина се харесва във всяко отношение. Интересът и търсенето от страна на отбори по целия свят бяха наистина високи от самото начало и всичко това ни кара да мислим много положително“, добави той.

Не само опитът наBMW Motorsportсе интересува от създаването на колата, но също и Schubert Motorsport, Walkenhorst Motorsport и Sorg Rennsport, както и много клиентски екипи на BMW от доста време са включени в проекта, за да се гарантира, че могат да отговорят и на специфичните изисквания на частни лица по отношение на лесна поддръжка и ефективност на разходите.

Образ

ТоваBMW M4 GT4 е тествано от много шофьори на BMW, от по-малко опитни шофьори, а също и от истински състезатели на писта, с различни спецификации на превозни средства и на много видове писти, за подобряване на системите за стабилност, DSC и ABS за използване на пистата. В САЩ отбори катоTurner MotorsportиBimmerWorld Racingсъщо ще получат този новM4 GT4

Популярна тема