Съвети за закупуване на употребявано BMW Серия 5 E34

Съвети за закупуване на употребявано BMW Серия 5 E34
Съвети за закупуване на употребявано BMW Серия 5 E34
Anonim
Образ

Когато решим да купимупотребявана кола, обикновено се хвърляме в интернет в търсене на цялата информация, която може да бъде полезна, независимо от марката и модела на колата, и следователно автомобил BMW не е изключение. И така, кого бихте помолили за съвет, ако купуватеBMW Серия 5 E34, ако не от експертен механик за класически автомобили? Точно това е целта на това видео, тъй като двойка се опитва да намери идеалната кола заучастие в ралито Allgau-Orient 2017

Това видео е малко остаряло, тъй като състезанието вече се е състояло, но обяснява подробно защо това превозно средство е избрано за случая.Бюджетътбеше определен под 2000 еврои екипът намери идеалната кола на около 1400 евро. Техниците дадоха съгласието си след проверка на автомобила, а видеоклипът по-долу обяснява за какво трябва да внимавате, ако се интересувате от закупуването на такъв.

Колата трябвашеда измине 6000 км преди да стигне до финалав това рали, така че окачването трябваше да бъде в много добро състояние - точно като това - и това е един от елементите които трябва да вземете предвид във всеки случай. Първо се проверява предният мост, за да се увери, че рамката на автомобила няма хлабина, след което механикът се премества на задния мост, за да провери лагерите, след което се преминава към проверка на пантите на задната врата. Зоната около капачката на резервоара за гориво, долната част на калниците и ръбовете на вратите са области, които могат лесно да бъдат повредени и затова си струва да се проверят.

Образ

Причината, поради която беше избрано товаBMW E34не е, както може би си мислите, че е красиво за шофиране или защото е просто красиво. Причината всъщност е, чее лесен за поддръжка и ремонт, ако нещо се обърка по време на състезанието. Тази кола е практически независима от проблеми с електрониката и затова обикновено се ремонтира лесно. След това отборът завърши втори, успявайки да завърши пътя без големи проблеми, въпреки че колата е изминала някои не толкова приятни терени.

Популярна тема