Видео на 2019 BMW X4 G02 M40i, шпионирано близо до Нюрбургринг

Съдържание:

Видео на 2019 BMW X4 G02 M40i, шпионирано близо до Нюрбургринг
Видео на 2019 BMW X4 G02 M40i, шпионирано близо до Нюрбургринг
Anonim
Образ

Когато излезе BMW X4 G02

Въпреки че новотоBMW X3вече е представено, ние все още чакаменовото BMW X4да покаже лицето си без камуфлаж. Според някои източници,BMW X4 G02се очаква да излезе следващата година, съвпадайки с края на производството натекущото поколение X4 F26, което се очаква да се проведе през март. Във всеки случай, тъй като първите доставки вероятно ще започнат през юни / юли, новото X4ще бъде регистрирано като модел за 2019 г.Колата, която можем да видим в това видео, изглежда е BMW X4 M40i версия.

Някои фенове смятаха, че това може да еX4 M, поради агресивния шум на автомобила и защотоBMW X4Mтя е номиниран няколко пъти от частите на Мюнхен за известно време.Но въпреки че няколко източника (включително някои от нашите източници) са сигурни за пускането на моделите X3M и X4M, последните все още не са официално обявени, въпреки че можем да сме напълно сигурни, че и двата модела вече са в процес на разработка и ще споделят много между тях.

Образ

Нещото, което ни кара да се съмняваме дали това е M модел, е предната част на този прототип, която изглежда има същия дизайн катоBMW X3 M40i, както и като изпускателните тръби; ето защо моделът, който разглеждамеопределено е моделът M40i на предстоящия X4

Разлики между BMW x3 и BMW x4

Както споменахме, това X4вероятно ще използва същото шаси като X3, както и същото окачване и двигатели. Най-забележимата разлика между двата модела обаче остава каросерията, тъй катоX4 ще бъде SAC (Sports Activity Coupè),докатоX3 ще бъде SAV (Sports Activity Coupé) Превозно средство) Всъщност Coupe ще има елегантен покрив, който ще „отреже“част от пространството за главата на пътниците отзад, както и за багажника. Говорейки за това, това X4 вече е виждано без какъвто и да е вид камуфлаж и това ни накара да осъзнаем колко много покривът е наклонен към опашката.

Образ

Двигателите на BMW x4 G02

Независимо от това, X4 ще бъде по-стилният от двата и когато моделите M бъдат представени,Mercedes-AMG GLC63ще има достоен противник. Под капака на X3 M и X4 M ще се криенов двигател, специално разработен на базата на B58, с прякор S58Тозидвигател трябва да достигне 450 конски силив по-малко мощната версия, а състезателните версии трябва да са още по-мощни.

Популярна тема