Някои готови за производство BMW M8, шпионирани при тестване

Някои готови за производство BMW M8, шпионирани при тестване
Някои готови за производство BMW M8, шпионирани при тестване
Anonim
Образ

Кажете „BMW M8“на всеки автомобилен ентусиаст и той ще бъде развълнуван. Феновете на BMW и автомобилният свят като цяло чакаха цял живот баварската марка да създадеBMW M8както трябва да бъде, или8 Series CoupeКогато8 Seriesвсе още се произвеждаше, феновете вече бяха на колене и се молеха за пускането на M8, дори ако технически M8 беше създаден преди много години, той е като ако никога не е съществувал досега.

Сега, след като BMW официално обявиха, че работят върху истинско M8, феновете са буквално развълнувани, включително и ние. Ето защо всеки път, когато бъде пусната шпионска снимка, ние се вълнуваме както никога досега, точно както при гледката на тези шпионски снимки, показващиBMW M8вече готово за производство.

Образ

На тези снимки можем да видимBMW M8пасват на същите колела като наBMW M5 F90Виждаме спирачката шублери твърде сини на цвят - като повечето М коли - заедно с огромни дискове. Сините спирачки обаче означават "класически" спирачки, а не карбон-керамични спирачки, които обикновено имат златист цвят.

Това, което е интригуващо е, че този M8 изглежданяма огледала в стил "M" като тези на BMW M5,, но може би това е просто защото колата все още не е в добро състояние окончателна версия. Въпреки това, колата вече има ауспуси с четири изпускателни отвора, като истински "М".

Образ

На тези снимки можем ясно да видим пътниците, които ни дават "мярка", за да разберем колко е дълго това M8.Колата е доста широка, като по този начин показва обеми на луксозен автомобил и е създадена за дълги пътувания, което обаче е добре, като се има предвид, че BMW не е представяло други GT спортни коли от представянето на оригиналната серия 8. Тази кола трябва да се конкурира с Aston Martin DB11, но с по-ниска начална цена. Как може да не я обичаш сега?

Доколкото видяхме досега, харесваме външния вид на този M8. Дългият преден капак придава на автомобила истински вид на GT автомобил, докато задната част разполага с фиксиран спойлер, докато задните страни обгръщат добре колелата. Външният вид е мускулест, но съблазнителен, точно както трябва да бъде външният вид на GT и затова нямаме търпение да видим как ще изглежда без камуфлаж.

Популярна тема