Пътен тест на BMW M4 CS: впечатления от шофирането

Съдържание:

Пътен тест на BMW M4 CS: впечатления от шофирането
Пътен тест на BMW M4 CS: впечатления от шофирането
Anonim
Образ
Образ

само 3000 копия

От дебюта си, BMW M4 е критикуван, че е малко приглушен и че не е толкова спортен автомобил, колкото би бил. Оттогава нататък обаче BMW свърши много работа по това M4 , чрез Competition Package,M4 GTS и сега чрез новия BMW M4 CS , по-мощен и по-ярък от M4 Competition Package, но не толкова екстремен, колкото M4 GTS .

Единственият истински проблем е, че този M4 CS ще се произвежда само в 3000 бройки , увеличавайки рядкостта и цената на автомобила които ще достигнат цифри около 125 000 евро, повече от Porsche 911 и почти колкото BMW M4 GTS В последния преглед на Car Advice можем да разберем по-добре дали клиентите, които харчат парите си за този M4 CS, ще са използвали добре спестяванията си .

Образ
Образ

Под предния капак на това M4 CS е подобрена версия на стандартния 3000cc twin-turbo L6 двигател на M4 , с мощност от 464 конски сили в сравнение с 430 Комбинирайте тази допълнителна мощност с лекотата, постигната от този M4 CS, благодарение на предния капак от въглеродни влакна, както и вътрешните панели на вратите и аеродинамичните вложки, и ще получите кола, способна да направи 0-100 за 3, 9 секунди , въпреки че всъщност ние вярваме, че последната оценка, обявена от BMW, е невярна, като се има предвид, че M4 Competition Package е способен да правите същото време с по-малко мощност и с по-голямо тегло .

Повече контрол в завой

Според Car Advice новите разлики в BMW M4 CS се усещат, колата е по-бурна, отзивчива и динамична, а също и по-стабилна. Докато стандартното M4 все още е забавно, понякога се чувства наистина неконтролируемо, а за водача не е толкова добро; всичко това на новия M4 CS не се случва.

Образ
Образ

Във всеки случай не сме сигурни дали колата си заслужава толкова висока каталожна цена. Производителността и шофирането са по-добри от стандартното M4, но не толкова, че да оправдаят такава разлика в цената.

Това е особено вярно в Австралия, където BMW M4 Pure , който монтира Competition Package, но премахва ненужните опции, от които феновете не се нуждаят, е дори по-евтино от стандартното M4. Ето защо, въпреки че този M4 CS може да не си струва всичките пари, той все пак е страхотна кола .

Препоръчано: