Друг инженер на BMW се мести в Hyundai

Съдържание:

Друг инженер на BMW се мести в Hyundai
Друг инженер на BMW се мести в Hyundai
Anonim
Образ
Образ

Ще работи на новата платформа Genesis

След заминаване към Hyundai на това, което отдавна е изпълнителен директор на BMW M, Алберт Биерман , южната марка -корейски резултати нов удар срещу BMW. Hyundai Motor обяви наемането на Fayez Abdul Rahman като Вицепрезидент за разработване на платформата Genesis.

Fayez Abdu Rahman е отговорен за създаването на няколко модела BMW , включително Серия 7 , от X модели , а също и някои автомобили от секция M. Неговата задача ще бъде да подобри производителността и качеството на автомобилите, принадлежащи към проекта Genesis.

„Много съм развълнуван да бъда част от тази динамична организация и съм изумен от напредъка, който Hyundai Motor постигна през последното десетилетие“, каза Рахман.

"Искаме да разработим гъвкава и ориентирана към бъдещето архитектура, уникална за групата Hyundai, за да осигурим пазарна конкурентоспособност, особено в областите, свързани с производителност и качество."

Рахман ръководи концепцията и планирането на архитектурата за 1996 г. Серия 7, докато между 2001 г. и 2008 г. той отговаря за цялото развитие на превозните средства за M дивизия , а също така беше лидер на BMW Тестови център на Нюрбургринг През 2015 г. Рахман стана ръководител на оборудването в M-сегмента, включително различните пакети M Sport и M Performance , както и по-специфични аксесоари за различните модели

Образ
Образ

До 2020 г. Genesis ще разшири своята гама от шест модела, включително серия кросоувъри.

"Г-н Рахман е автомобилен инженер от световна класа и е ръководил работата за няколко платформи за луксозни модели," добави Алберт Биерман, изпълнителен вицепрезидент на Hyundai Motor. „Неговият опит и познания ще ни помогнат да ускорим времето за разработка на моделите на Hyundai Group и ще изиграят важна роля в подобряването на нашата технология и ще ни помогнат да вървим напред към нашата цел да създаваме автомобили от най-висок клас.“

Препоръчано: