BMW M3 CS визуализация, представяне, представяне, технически подробности, видео

Съдържание:

BMW M3 CS визуализация, представяне, представяне, технически подробности, видео
BMW M3 CS визуализация, представяне, представяне, технически подробности, видео
Anonim
Образ

Какво включва CS лечението

Когато BMW пуснаM4 CSго нарекохменай-добрият вариант на гамата M4.

Не толкова пикантен катоM4 GTS,, но определено по-спортен отM4 Competition Package.

За да създаде M4 CS, BMW основно взеM4 Competition Packageи го олекоти, като му даде различни части от въглеродни влакна като предния капак и някои аеродинамични придатъци. Всичко това е комбинирано, за да направиM4 CSнай-добрият M за шофиране, както и по-естетически приятен вариант на базовото M4. Сега германците са дали същото CS лечение на сестра си BMW M3.

На практикаBMWдаде наM3 CSтретиране, подобно на това, дадено на M4 CS.

Образ

Разлики между BMW M3 и BMW M3 CS

Но не съвсем същите неща като докатоM4 CSможе да се счита за нещо катоM4 GTSдопълнително "меко" новотоBMW M3 CSе малко по-комфортен, но все пак по-агресивен от стандартната версия.

BMW M3 CS също получи подобрение с до 30 конски сили повече от стандартното M3 до 460 конски сили.

По този начин той направи крачка напред и по отношение на въртящия момент, който достига 600 Nm. Според това, което беше декларирано от BMW,BMW M3 CS превключва от 0 до 100 за 3, 9 секунди, което изглежда правилно, като се има предвид, че с Competition Package беше около 4 секунди и с право CS е малко по-лек и по-мощен.

Имаме испецифичен за CS ауспухкойто има по-агресивен глас, по-подобен на състезателна кола, което е добре предвиддвигателя S55никога не е звучало страхотно. Погледнато отвънBMW M3 CSизглежда много подобно на своя сестраM4 CSи всъщност му е даден същия преден спойлер, задният дифузьорът от въглеродни влакна е заден спойлер, изработен от карбон.

Образ

Те също имат същите лети джанти,BMW Style 763M, които изглеждат страхотно на M3. Наскоро тествахмепакет състезания M3 с някои m аксесоари за производителност, оборудвани с алуминиеви джанти Style 763 M, които потвърждават, че несъмнено са най-добрите джанти за такъв автомобил. Не само заради стила, но и защото са значително по-леки от джантите на нормалното M3, като по този начин намаляват теглото на въртящите се маси.

Въглеродни влакна за облекчаване

Теглото е намалено с 50 кг. Също така смятаме, чеBMW M3 CSе в някои отношения дори по-красив от M4, тъй като очевидно има по-мускулеста и масивна линия, без наклонената опашка на купето. Възможно е sда избирате от 5 цвята на тялотосъс стандартното алпийско бяло. Тези, които не искат бяло, могат да избират междуSan Marino Blue metallic, Lime Rock Grey metallic, Frozen Dark blue metallic и Sapphire black metallic

Едно нещо, което биха искали, е да имат OLed задни светлини, които са по-добри от стандартните M3.

Образ

Къде еM3 CSсе различава много от M4 CS отвътре. Coupé Indeed имаше повече GTS стил с тапицерии на вратите и дръжки от въглеродни влакна, докатоM3 CSе по-малко екстремен в това отношение и има по-малко спортен вид.Панелите на вратите, например, са покрити с кожа, както и таблото, а седалките са уникална комбинация от двуцветна кожа Silverstone / Black.

Единственият лек материал е алкантара, която покрива някои части на арматурното табло. Подобно на M4 CS, жабката на тунела е премахната и е облицована само с Alcantara.

Като цяло обаче те изглеждат по-красиви от интериора на M4 CS, който може би беше твърде белязан от "състезателен стил", който не всеки може да хареса.

Поръчките заBMW M3 CSще започнат през май 2018 г. и ще бъдат произведени само 1200 бройки, така че всеки, който го иска, ще трябва да побърза. Вярваме, чеBMW M3 CSе най-добрият израз на моделите CS, което го прави най-добрата версия сред BMW M3 и M4. Цената все още не е съобщена, но очевидно ще бъде значително по-висока от нормалната M3, но също така е вярно, че като модел с ограничено издание, той ще може да запази стойността си във времето и следователно може да се счита за малка инвестиция.

Изображение alt= Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема