MINI 1499 GT Edition, произведено в знак на почит към класическия 1275 GT

MINI 1499 GT Edition, произведено в знак на почит към класическия 1275 GT
MINI 1499 GT Edition, произведено в знак на почит към класическия 1275 GT
Anonim
Образ

UKКлиентите на MINIсега имат специален нов модел в гамата, за да отпразнуват марката с почит къмнай-популярната спортна кола на MINI. винаги,1275 GTНаличен в момента,1499 GTпредизвиква удоволствието от шофирането, отличителния стил и ниските цени за поддръжка на оригинала от 1969 г., който по това времебеше един от най-евтините високопроизводителни автомобили на пазара.

1275 GTсе похвали с по-голям двигател от стандартното MINI 998cc новото MINI 1499 GT е доста подобен на своя предшественик и в това. Със 102 конски сили на своя трицилиндров турбо двигател Twin Power и 0-100 в 10.1 секунда, 1499GT е перфектен за тези, които търсят забавно каране в единствен по рода си автомобил.Изходната мощност на този двигател е всъщност по-ниска от модела Cooper.Във всеки случай 1499 GT ще има ограничено производство от 1499 превозни средства, произведени между ноември 2017 г. и февруари 2018 г., като търсенето със сигурност ще бъде голямо.

Образ

Каталожната цена започва от£ 16990и ще има избор от два цвята,Pepper WhiteилиMidnight ЧерноС последното колата ще има атрактивни златни ивици отстрани, обозначени с 1499 GT. Моделът Pepper White ще има същите графични детайли, но в черно. Сред различните естетически допълнения се откроява иMINI John Cooper Worksспортен пакет, с черни 17'' алуминиеви джанти, тонирани стъкла и бели светлинни индикатори. Пакетът очевидно включва класическите предни и задни брони John Cooper Works, както и страничните прагове, спойлер и прагове на вратите с марката John Cooper Works.

Образ

Вътре ще има спортни седалки John Cooper Works, в Dinamica и кожа, както и логата на JCW, перфориран кожен волан с вложки Chilli Red, мултифункционални контроли, круиз контрол, Visual Boost радио със съвместимост със смартфон на системата MINI Connected и интериорните елементи в Piano Black, заедно с някои детайли в Carbon Black и антрацит. Спортното окачване допълва пакета на това MINI 1499 GT, което ще включва и стандартното оборудване на MINI One Hatch, като по този начин включва независимо задно окачване, шестстепенна ръчна скоростна кутия с технологии за спортна синхронизация, климатик и дискови спирачки на всички колела.

Популярна тема